19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Jony Ive: Τώρα δε μου αρέσει το design του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus

    Κι όμως γίνεται! Ο αρχισχεδιαστής της Apple, Jony Ive, απορρίπτει τη σχεδίαση του iPhone 7 (και του iPhone 7 Plus), την οποία φυσικά έχει εμπνευστεί εκείνος.

    iphone7-plus

    Σε μία συνέντευξη στο Smithsoniac Magazine, ο επικεφαλής design της Apple είχε να κάνει ένα μάλλον …απορριπτικό σχόλιο για τo προηγούμενo iPhone: “Τώρα μοιάζει σε εμένα ως ένα αποσυνδεδεμένο εξάρτημα που βρίσκεται μέσα σε ένα περίβλημα”.

    Aυτό το σχόλιο θα πρέπει βέβαια να σταθμιστεί απέναντι στην ομορφιά του iPhone X, το οποίο αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το iPhone 10 λαμβάνει φυσικά επαίνους από τον επικεφαλής designer του. Η “επετειακή” έκδοση του iPhone ήταν “κάτι που σχεδίαζαν για χρόνια στην Apple” σημειώνει ο Ive, ενώ, όπως αποκάλυψε, το chipset A11 Bionic που τροφοδοτεί το τηλέφωνο χρειάστηκε τρία χρόνια για να σχεδιαστεί.

    Ο ίδιος επιβεβαιώνει μια προηγούμενη αναφορά, σύμφωνα με την οποία η Apple δεν είχε ποτέ πρόθεση να τοποθετήσει το Touch ID στο iPhone X. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι φήμες σχετικά με την ενσωμάτωση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και η υποτιθέμενη απογοήτευση της Apple για την αδυναμία της να αναπτύξει μια τέτοια τεχνολογία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Προσθέτει μάλιστα ότι η οθόνη edge-to-edge του iPhone X είναι ακριβώς όπως νομίζει ότι πρέπει να μοιάζει ένα smartphone, ενώ αναφέρει ότι ήθελε να σχεδιάσει ένα iPhone που να μοιάζει με ένα κομμάτι γυαλί και το iPhone X είναι ό,τι πλησιέστερο στο όνειρο αυτό.

    Διαβάστε ακόμη: Tim Cook: Κόψτε τον καθημερινό σας καφέ και θα μπορέσετε να αγοράσετε το iPhone X!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles