21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Joy: Ακόμα ένας μεγάλος ρόλος για την Jennifer Lawrence

    Oι Jennifer Lawrence και David O. Russell φαίνεται πως αποτελούν το πιο hot δίδυμο ηθοποιού-σκηνοθέτη του Hollywood στις μέρες μας και φυσικά δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν σύντομα την συνεργασία τους. Έτσι μετά τα Silver Linings Playbook και American Hustle που τα κατάφεραν και εισπρακτικά και από καλλιτεχνικής άποψης, συνεχίζουν με το Joy, μία ταινία που σίγουρα θα τους ξαναβάλει στην τροχιά των βραβείων Όσκαρ όταν έρθει η ώρα τους.

    joy-jennifer-lawrence-shotgun

    Το φιλμ βασίζεται στην πραγματική ιστορία της Joy Μangano, μία γυναίκα που έχτισε την δική της επαγγελματική αυτοκρατορία, αφού πρώτα βίωσε ένα σωρό οικογενειακά θέματα, ενώ στην πορεία πολλοί από τους συνεργάτες της αποδείχθηκαν πως ήταν εχθροί. Μία εντυπωσιακή σκιαγράφηση της γυναίκας που ανακάλυψε την Miracle Mop, την σφουγγαρίστρα που έφερε επανάσταση στο χώρο αλλά και πολλές άλλες πρωτότυπες ιδέες για το σπίτι που μοσχοπουλήθηκαν και έχτισαν τη φήμη της.
    Με το έξοχο τραγούδι των Rolling Stones, “You Can’t Always Get What You Want” να ακούγεται στο background, το teaser μας δίνει μία γεύση από την ταινία όπου φυσικά ξεχωρίζει η παρουσία της Lawrence που για μία ακόμη φορά αποδεικνύει πως είναι η μεγαλύτερη σταρ του σινεμά αυτή τη στιγμή στον κόσμο.
    Τo φιλμ στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Robert De Niro, Edgar Ramirez, Diane Ladd, Virginia Madsen, Isabella Rossellini, Elisabeth Röhm και Bradley Cooper θα βγει στις αίθουσες ανήμερα τα Χριστούγεννα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles