21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Juengo: Οι προσφορές που ψάχνεις στο τσεπάκι σου

    Μία πρωτοποριακή υπηρεσία, που σου επιτρέπει να κερδίζεις χωρίς να ξοδεύεις επιπλέον χρήματα. Να κάτι που ακούγεται υπέροχο την εποχή της κρίσης. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να μαζεύεις Juengos;

    Juengo01

    Το Juengo είναι μία νέα πλατφόρμα επιβράβευσης χρηστών, ένα καινοτόμο start up, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες στο πλαίσιο του συνεδρίου InfoCom Mobile & Apps 2013, όπου είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό.

    Εκείνο που ζητά από το χρήστη του είναι να συλλέξει Juengos (δηλαδή πόντους προς εξαργύρωση), προσφέροντας με πρωτότυπο τρόπο εκπτώσεις και προσφορές προς τα μέλη της κοινότητάς του.

    Juengo02Για να μπορέσεις να αποκτήσεις τα προνόμια του, δεν έχεις παρά να κάνεις εγγραφή στο σύστημα Juengo και να αρχίσεις να μαζεύεις πόντους. Αυτό μπορεί να γίνει με τέσσερις τρόπους (1) online από εταιρείες και κοινότητες επισκεπτόμενοι sites ή εφαρμογές (2) κατεβάζοντας τη δωρεάν εφαρμογή του Juengo και σκανάροντας το QR που θα βρείτε στο site του μία φορά την ημέρα (3) επισκεπτόμενοι τη σελίδα του Juengo στο Facebook και (4) offline σε διάφορα σημεία και επιχειρήσεις με τα αυτοκόλλητα με το λογότυπο του Juengo (στo site του θα βρεις τη σχετική λίστα), μέσω QR επιβράβευσης.

    Στη συνέχεια, δεν έχεις παρά να μπεις στο Juengo Market και, με βάση τους πόντους που έχεις μαζέψει, να εκμεταλλευτείς τις προσφορές που μπορεί να σου δώσει το Juengo.

    Η mobile εφαρμογή του Juengo είναι διαθέσιμη στο Google Play όσο και στο Apple Store και είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: μια για τους χρήστες του  και μια για τις επιχειρήσεις-προμηθευτές προσφορών. Την έκδοση Juengo for Users μπορείς να τη βρεις εδώ για Android και εδώ για iPhone και iPad.

    Το σίγουρο είναι πως η νέα πλατφόρμα ανοίγει μπροστά σου ένα νέο κόσμο “παιχνιδιού” και συλλογής πόντων, που μόνο κερδισμένο μπορεί να σε βγάλει. Τι λες θα αρχίσεις να μαζεύεις κι εσύ Juengos;

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles