15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Julia Garner: H πρωταγωνίστρια του Inventing Anna θα υποδυθεί την Madonna

    H ηθοποιός Julia Garner, μετά την επιτυχία της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της σειράς Inventing Anna, θα υποδυθεί την Madonna. H Garner κέρδισε τον ρόλο ανάμεσα από 12 υποψήφιες ηθοποιούς όπως την  Florence Pugh, Alexa Demie, Odessa Young, Bebe Rexha και Sky Ferreira.

    Η καταπληκτική ομοιότητα της με την Madonna των 80s, ίσως την βοήθησε στο να κερδίσει τον ρόλο που πολλές θα ήθελαν. Η ταινία θα ακολουθεί την καριέρα της μεγάλης pop star Madonna και σίγουρα θα είναι από τις ταινίες που θα συζητηθούν.

    Η Madonna λέει: «μεταφέρει το απίστευτο ταξίδι που με οδήγησε η ζωή ως καλλιτέχνιδα, μουσικός, χορεύτρια – άνθρωπος, που προσπαθεί να ανοίξει το δρόμο της σε αυτόν τον κόσμο. Το επίκεντρο αυτής της ταινίας θα είναι πάντα η μουσική. Η μουσική και η τέχνη με κράτησαν ζωντανή. Υπάρχουν τόσες πολλές ανείπωτες και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος καλύτερα να τις πει από εμένα την ίδια. Είναι απαραίτητο να μοιραστώ τη βόλτα με το τρενάκι της ζωής μου με τη φωνή και το όραμά μου».

    H ίδια ξεκίνησε να γράφει το σενάριο μαζί με την  Diablo Cody, αλά τελικά δεν συνέχισαν την συνεργασία τους και η τραγουδίστρια επίλεξε άλλον, μέχρι που τον Οκτώβριο ανακοινώθηκε πως το σενάριο είναι έτοιμο. Εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και μοιράστηκε με τον κόσμο οτι γράφει την αυτοβιογραφία της.

    https://www.youtube.com/watch?v=qZkKj3QHQPQ

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles