15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars…Groups & Heroes

     

    JUMPING FISH FESTIVAL

    Το φεστιβάλ του Jumping Fish από την COSMOTE

    To Jumping Fish Festival 2013: Young Guitars…Groups & Heroes είναι ο νέος μουσικός θεσμός που παρουσιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουλίου από το Jumping Fish της COSMOTE. Για πρώτη φορά, οι καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί από το Jumping Fish της COSMOTE συναντούν στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων καταξιωμένους ερμηνευτές και τραγουδοποιούς που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.
    Στο Jumping Fish Festival 2013 όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους δημιουργούς, ερμηνευτές, τραγουδοποιούς και τα συγκροτήματα που έχει ανακαλύψει και στηρίξει το Jumping Fish: Rous, George Gaudy, His Majesty The King of Spain, Los Mujeros και Minor Project. Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκονται οι μουσικοί «ήρωες» τους, Πάνος Μουζουράκης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, Νικήτας Κλιντ και ένα απολαυστικό όνομα-έκπληξη που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο www.jumpingfish.gr για να ανταλλάξουν τα τραγούδια τους σε έναν πρωτότυπο και μελωδικό διάλογο.
    Το Jumping Fish Festival 2013 αγκαλιάζει τους καλλιτέχνες του αύριο στηρίζοντας τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες, αποκλειστικότητες και πολλά νέα σχετικά με το Jumping Fish Festival, επισκεφτείτε το www.jumpingfish.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles