18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Junior Achievement Κύπρου: Διοργανώνει ημερίδα καινοτομίας «Η επιχειρηματικότητα ενώνει»

    junior achievment cyprus

    Την 5η Ημερίδα Καινοτομίας «Η επιχειρηματικότητα ενώνει» διοργανώνει την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, από τις 8:30-19:00 στη Λευκωσία, ο Οργανισμός Junior Achievement Κύπρου.

    Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, που στοχεύει στην ενθάρρυνση του επιχειρηματικού κλίματος της Κύπρου μέσω της ενδυνάμωσης των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και της καινοτομίας των μαθητών, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μαθητές, ηλικίας 15-18 ετών από ιδιωτικά σχολεία της Κύπρου, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνεργαστούν υποδεικνύοντας μια καινοτόμο ιδέα σε μια πρόκληση που θα τους δοθεί κατά την άφιξή τους. Οι μαθητές θα έχουν μόνο λίγες ώρες να μάθουν να εργάζονται με άλλους ως ομάδα, τους οποίους όμως δεν γνώριζαν προηγουμένως, και να διαμορφώσουν συλλογικά τις ιδέες τους, προκειμένου να προτείνουν μια δημιουργική λύση που θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην περίπτωση της Κύπρου.

    Στο τέλος της ημέρας, όλες οι ομάδες θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε μια ομάδα επιχειρηματιών και εμπειρογνωμόνων. Η νικήτρια ομάδα θα συμμετάσχει σε διεθνές πρόγραμμα επιχειρηματικότητας το επόμενο καλοκαίρι, ενώ οι νικητές της 2ης και της 3ης θέσης θα λάβουν δωροεπιταγές που παρέχονται από τη Cyta. Να σημειωθεί ότι η ημερίδα θα υποστηριχθεί από μέντορες που προέρχονται από την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου. Οι μέντορες θα συνεργαστούν με τους μαθητές και θα τους υποστηρίξουν κατά την ανάπτυξη των ιδεών και των παρουσιάσεων τους.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles