21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η καλύτερη είδηση της χρονιάς (αν επαληθευτεί); Ο Justin Bieber λέει ότι εγκαταλείπει το τραγούδι

    Ο Justin Bieber ανακοίνωσε σε συνέντευξή του πως ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη μουσική. Ελπίζουμε ειλικρινά να το εννοεί.

    Είναι από τις ειδήσεις που διαβάζεις και δεν πιστεύεις. Όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά,  λόγω τις γενικότερης κρίσης αξιών, έχεις σταματήσει να ελπίζεις ότι θα ακούσεις κάτι… τόσο καλό. Αλλά ναι, δεν πρέπει κανείς να χάνει την πίστη του στην ανθρωπότητα. Ειδικά εφόσον ο γνωστός αοιδός Justin Bieber, αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως, μετά την κυκλοφορία του νέου του δίσκου Journals, στις 23 Δεκεμβρίου, θα σταματήσει τη δουλειά και ίσως εγκαταλείψει και τη μουσική.

    bieber

    Σε συνέντευξή του προχθές, σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Καναδός αγαπημένος των υστερικών και άμουσων εφήβων αυτού του κόσμου, είπε: «Εμ… ουσιαστικά, είμαι ένας άντρας (sic) που βγαίνει στη σύνταξη», για να συμπληρώσει «θα σταματήσω λίγο. Νομίζω πως μάλλον θα σταματήσω τη μουσική».

    Τα ενημερωμένα μέσα όπως το TMZ και το E! News, χρησιμοποιούν πηγές που βρίσκονται στο περιβάλλον του Bieber και οι οποίες υποστηρίζουν πως ο νεαρός (που ισχυρίζεται πως είναι) τραγουδιστής, αστειευόταν.

    Εμείς, ελπίζουμε να κρατήσει το λόγο του και μία τέτοια ελπίδα, θα μας κρατήσει ζωντανούς για το επόμενο χρονικό διάστημα που θα βλέπουμε στο Twitter να καίγεται η υφήλιος, αλλά πάραυτα, ένα hashtag που αφορά τον μεγάλο αοιδό (sic), να βρίσκεται πάντα στα Top Trends.

    Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του.

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles