21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Και εγένετο «Cablenet Πρωτάθλημα – Κύπελλο U19»: ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΚΟΠ για αλλά 2 χρόνια

    Tην ανανέωση της χορηγίας του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου U19 Ποδοσφαίρου, για τα επόμενα 2 χρόνια, ανακοινώσε η Cablenet σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο ΓΣΠ.

    Στο πλαίσιο της νέας χορηγικής συνεργασίας, το Πρωτάθλημα θα φέρει πλέον την ονομασία «Cablenet Πρωτάθλημα – Κύπελλο U19» και στις συγκεκριμένες διοργανώσεις λαμβάνουν μέρος 14 ομάδες (ΑΕΚ Λάρνακας, ΑΕΛ Λεμεσού, Ακρίτας Χλώρακας, Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Απόλλων Λεμεσού, ΑΡΗΣ Λεμεσού, ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς, Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ΝΕΑ Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Ολυμπιακός Λευκωσίας, Ομόνοια Λευκωσίας, Πάφος FC).

    Όπως αναφέρθηκε στη διάσκεψη, με την έναρξη των διοργανώσεων η Cablenet θα προβάλλει 1 αγώνα U19 κάθε αγωνιστική αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports, όπως επίσης και τον Τελικό Κυπέλλου.

    Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μίλησε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Ανθούλης Μυλωνάς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συμφωνία στην οποία έχουμε καταλήξει με την τηλεοπτική πλατφόρμα Cablenet για τη ζωντανή μετάδοση αγώνων των διοργανώσεων των Νέων κάτω των 19 ετών, Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Η Cablenet δίνει το όνομα της στις διοργανώσεις του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Νέων και είμαστε σίγουροι πως αυτή η συνεργασία θα έχει πολλαπλά οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως για τις ομάδες μας.»

    Από την πλευρά της Cablenet μίλησε για τη συνεργασία ο Υπεύθυνος Αθλητικού Τμήματος Ανδρέας Παρασκευά, ο οποίος επικεντρώθηκε στη σημασία της επέκτασης της συνεργασίας με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για προβολή του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου U19 για τα επόμενα 2 χρόνια. Όπως είπε «Το Πρωτάθλημα Νέων είναι ο προθάλαμος του πρωταθλήματος ανδρών και με την τηλεοπτική προβολή δίνουμε στους επίδοξους ποδοσφαιριστές μας το επιπρόσθετο κίνητρο να κυνηγήσουν τα όνειρα τους και να επιτύχουν τους στόχους τους, ώστε τα επόμενα χρόνια να τους απολαμβάνουμε στο πιο υψηλό επίπεδο.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles