22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Και ο Val Kilmer θα είναι στο Top Gun 2

    Πριν από λίγους μήνες ο Tom Cruise είχε κάνει γνωστό πως θα ερμηνεύσει τον Maverick στην συνέχεια του Top Gun, το classic φιλμ του 1986 που είχε γεμίσει τους δρόμους του πλανήτη με Ray-Βan γυαλιά και φλάι μπουφάν. Το νέο τον Ιούνιο είχε μαθευτεί από τον παραγωγό David Ellison. Ο Val Kilmer από την άλλη δεν χρειάστηκε κανέναν να το διαδώσει, απλώς το ξεφούρνισε από την σελίδα του στο Facebook. Ναι, ο “Iceman” θα είναι στο Top Gun 2!

    Iceman

    Φυσικά έχει προκληθεί ένας πανικός από εκείνη την στιγμή, αφού το φιξάρισμα της συμμετοχής του Kilmer σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση, με τον ρόλο του να αποτελεί το αντίπαλο δέος του Cruise. Ο Kilmer λοιπόν έγραψε στο FB πως ήταν μία πρόταση από εκείνες που δεν λες όχι, ειδικά όταν σ’ αυτή εμπλέκονται τα ονόματα των Jerry Bruckheimer και Tom Cruise. Σίγουρα θα λείπει σε όλους ο σκηνοθέτης του original Tony Scott, ωστόσο δεν έκρυψε την χαρά του μόλις δέχθηκε το τηλεφώνημα από τον ατζέντη του. Σίγουρα η πορεία των Cruise και Kilmer από το μεγάλο hit των ’80s ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, ωστόσο κάτι μας λέει πως ο ξανθός ηθοποιός θα εμφανιστεί ανανεωμένος στο σετ.
    Πλέον είναι και επίσημο λοιπόν. Το Top Gun 2 θα γίνει. Αν δεν μας πιστεύετε τσεκάρετε το IMDB. Μέχρι και σελίδα της ταινίας έχει στηθεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles