15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Και οι geeks χρειάζονται αγάπη…

    Αν πιστεύει κανείς ότι στη ζωή υπάρχουν “στερεότυπα”, θα μπορούσε να υποστηρίξει ότι είναι δύσκολο να είναι κάποιος geek, ειδικότερα στην περίπτωση που δεν μπορεί να βρει εκεί έξω την πραγματική αγάπη, που θα τον καταλάβει και θα εκτιμήσει αυτό που είναι.

    Γι’ αυτό το λόγο, δημιουργήθηκε το “Sci-Fi Speed Dating”, ένα event που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των Comic Con στις ΗΠΑ, δίνοντας σε geeks τη δυνατότητα να γνωρίσουν άτομα σαν κι αυτούς, που έχουν τα χαρακτηριστικά για να γίνουν το έτερόν τους ήμισυ.

    Ο Ryan Glitch, ο άνθρωπος που είχε την ιδέα της δημιουργίας του Sci-Fi Speed Dating, στην πραγματικότητα γνώρισε την κοπέλα του σε ένα από αυτά τα events και τώρα αισθάνεται ότι εκτελεί μία πραγματική “αποστολή” για να βοηθήσει παιδιά που του μοιάζουν να βρουν την πριγκίπισσα Leia, την Catwoman ή όποιον άλλο φανταστικό χαρακτήρα μπορεί να επιθυμούν να έχουν και στη ζωή τους (…εντάξει κατά προσέγγιση).

    Ταξιδεύει στις ΗΠΑ και επισκέπτεται διάφορες Comic Con αναζητώντας μοναχικούς άνδρες και γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν αυτόν τον τρόπο γνωριμίας που, κατά τη γνώμη τους, κολλάει άψογα με το στιλ και την προσωπικότητά του. Η ιδέα του ήταν, μάλιστα, τόσο δημοφιλής που έγινε σειρά με την ονομασία “Geek Love”.

    Οι κανόνες στο Sci-Fi Speed Dating είναι απλοί και λίγο πολύ γνωστοί σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι συμμετέχοντες έχουν τρία λεπτά για να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τον άλλο απέναντί τους και να γνωριστούν πριν αλλάξουν θέσεις, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι θα γνωρίσουν όλους…

    Για να μην υπάρχουν, βέβαια, προβλήματα με stalking (καταδιώξεις) κάποιων, κανείς δε δίνει το πραγματικό του όνομα στο Sci-Fi Speed Dating. Αντίθετα, ο καθένας έχει έναν αριθμό και στο τέλος των γύρων οι συμμετέχοντες γράφουν τους αριθμούς που τους άρεσαν σε ένα χαρτί και ελπίζουν ο αριθμός τους να εμφανιστεί και στη λίστα του ατόμου που τους ενδιαφέρει.

    Κι ενώ στα περισσότερα speed dating events οι συμμετέχοντες ρωτούν πράγματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά ενδιαφέροντα ή τα επαγγέλματα τους, στο Sci-Fi Speed Dating επιθυμούν να μαθαίνουν πράγματα σχετικά με αγαπημένους anime χαρακτήρες του ατόμου απέναντί τους, το αγαπημένο του είδος video-game και άλλα σχετικά. Οι geeks πραγματικά έχουν τρέλα με το πάθος τους και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε περίσταση…

    Ο Glitch, που αποκαλεί τον εαυτό του “Geek Dr. of Love”, αναφέρει ότι αρκετοί από όσους συναντήθηκαν σε κάποια από αυτά τα events αρραβωνιάστηκαν, αλλά είναι φυσικό πως δεν τα καταφέρνουν όλοι. Σε κάθε περίπτωση, έχει έναν παρήγορο λόγο για όλους στο τέλος, ώστε να αισθάνονται καλά, ακόμη κι αν δεν φύγουν με το τηλέφωνο που επιθυμούν

    Ο ίδιος αναφέρει ότι 8 ζευγάρια που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σχετικών events αρραβωνιάστηκαν και άλλα 37 είναι σε σοβαρή σχέση. Είναι μάλιστα βέβαιος ότι υπάρχουν και άλλα, απλά δεν το γνωρίζει….

    Σε κάθε περίπτωση είναι ο ίδιος είναι μάλλον ένας πραγματικός ήρωας για κάθε geek που πηγαίνει στις Comic Con, με την ελπίδα να βρει εκεί την αγάπη που ίσως έψαχνε και σε όλη του τη ζωή. Λίγο το έχετε;

    Πηγή: Oddity Central

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles