16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Και όμως συμβαίνει! 40.000 δολάρια για τσίχλα με το… σάλιο του Robert Downey Jr.

    Ο γνωστός ηθοποιός Robert Downey Jr. έχει καταφέρει να συγκεντρώσει γύρω του ένα φανατικό κοινό, κυρίως χάρη στο ρόλο του Iron Man, που ενσάρκωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Όπως όλα δείχνουν όμως, η δημοτικότητά του έχει περάσει πλέον σε άλλο… level, αφού κάποιοι θα ξόδευαν αρκετές χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσουν μια μασημένη… τσίχλα με το DNA του! Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, στο eBay έκανε την εμφάνισή του ένα κομμάτι από την τσίχλα του σταρ της Marvel, που μασούσε όταν εμφανίστηκε στη Λεωφόρο της Δόξας και κόλλησε για πλάκα πάνω στο χρυσό αστέρι με το οποίο τιμήθηκε ο φίλος του και σκηνοθέτης του «Iron Man» Jon Favreau.

    Ο χρήστης του eBay ισχυρίζεται ότι ήταν σε θέση να πιάσει την τσίχλα, ακριβώς από το σημείο που την άφησε ο ηθοποιός και για όσους έχουν αμφιβολίες, μπορεί το “εύρημα” να υποβληθεί στο σχετικό τεστ DNA πριν “σκάσουν” το… παραδάκι για να το αποκτήσουν! Η τσίχλα, λοιπόν, με το σάλιο του Robert Downey Jr. είναι διαθέσιμη προς πώληση με τιμή εκκίνησης το ευτελές ποσό των 40.000 δολαρίων. Οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να βιαστούν, αφού η δημοπρασία τελειώνει την 1η Απριλίου.

    Φυσικά, τα σχόλια “δίνουν και παίρνουν” στο διαδίκτυο, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους σχετικά με τη γνησιότητα της τσίχλας. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί είναι οι fans που θα έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να αποδείξουν την αφοσίωσή τους στο είδωλό τους. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν όντως θα βρεθεί αγοραστής που θα καταβάλει το εν λόγω ποσό για μια χρησιμοποιημένη τσίχλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Europol: Προειδοποιεί για πιθανή εγκληματική χρήση του ChatGPT (digitallife.gr)

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles