16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Και τα τρία Nokia Android smartphones έρχονται τον Μάιο, το 3310 τον Απρίλιο!

    Πριν από λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει ορισμένες φήμες που ήθελαν την HMD Global να κυκλοφορεί τις τέσσερις Android συσκευές της, τα Nokia 3, 5, 6 και το Nokia 3310, ταυτόχρονα, σε 120 αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο αυτό το καλοκαίρι. Αν οι νέες πληροφορίες που διέρρευσαν ευσταθούν, τότε μάλλον έχουμε μάθει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των νέων συσκευών.

    Nokia-hedr

    Οι πληροφορίες προέρχονται από την κινεζική ιστοσελίδα Vtech, η οποία αναφέρεται συγκεκριμένα στην ημερομηνία κυκλοφορίας των συσκευών στην αγορά της Μαλαισίας. Η πρώτη συσκευή που θα καταφθάσει στην αγορά είναι το Nokia 3310, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στην έκθεση MWC 2017. Θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στα τέλη Απριλίου, ενώ τα άλλα Android smartphones, θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο. Το Nokia 3 στις αρχές του μήνα, το Nokia 5 στα μέσα και το Nokia 6 στα τέλη.

    Πριν από ένα μήνα, ένας έμπορος λιανικής πώλησης του Ηνωμένου Βασιλείου (Clove), είχε αναφέρει ότι η κυκλοφορία τους θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Μάιο με αρχές Ιουνίου, κάτι που συνάδει πλήρως με το χρονοδιάγραμμα που αναφέρει η ιστοσελίδα. Αν και η HMD Global θέλει να διαθέσει τις συσκευές σε μεγάλο αριθμό αγορών είναι κάπως απίθανο αυτό να συμβεί την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή, επομένως όλα αυτά τα leaks μοιάζουν να είναι έγκυρα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles