15.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Καλά τα νέα για το Spider-Man 4! Πότε ξεκινά γυρίσματα ο Tom Holland

    Μια τέταρτη ταινία Spider-Man με πρωταγωνιστή τον Tom Holland ήταν αναμενόμενη, μετά το θρίαμβο του προηγούμενου εγχειρήματος. Την ίδια μέρα που το No Way Home κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2021, ο Kevin Feige από τα Marvel Studios προσπάθησε να καθησυχάσει τους fans, διαβεβαιώνοντάς τους ότι αυτός και η παραγωγός Amy Pascal είχαν ήδη αρχίσει να συνεργάζονται για την επόμενη ταινία της επιτυχημένης σειράς.

    Το 2022 ήταν γεμάτο φήμες και προσδοκίες σχετικά με το αν ο Holland υπέγραψε νέο συμβόλαιο για να υποδυθεί το διπλό ρόλο του Peter Parker και του Spider-Man. Το 2023, από την άλλη, ήταν γεμάτο νέες φήμες, με τον Feige να αποκαλύπτει ότι οι άγνωστοι συγγραφείς της ταινίας είχαν αρχίσει να “βάζουν το μολύβι στο χαρτί” έχοντας προχωρήσει με το σενάριο του Spidey 4, το οποίο λέγεται ότι μπορεί να περιστραφεί γύρω από το οτιδήποτε: από μια μάχη δρόμου επίπεδου Civil War που θα φέρει αντιμέτωπους τον Holland και τους εκπληκτικούς του φίλους με τον Kingpin μέχρι ένα blockbuster γεμάτο με Multiversal madness.

    Τώρα, ένα νέο ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι όχι μόνο το project έχει πάρει την πρώτη ώθηση, αλλά επίσης ότι θα είναι έτοιμο για παραγωγή πιο σύντομα από ό,τι πιστεύαμε. Σύμφωνα με τον Jeff “The In” Sneider, Marvel Studios και Sony ελπίζουν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το Spider-Man 4 αυτό το φθινόπωρο, με στόχο τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

    Σύμφωνα με τον Sneider, το χρονικό πλαίσιο ταιριάζει με το όλο και πιο γεμάτο πρόγραμμα της συμπρωταγωνίστριας της σειράς, Zendaya, της οποίας η συμμετοχή δεν θα πρέπει να συμπίπτει με την παραγωγή της επιτυχημένης σειράς του HBO, Euphoria. Αν πράγματι τα γυρίσματα ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο, είναι πιθανό το Spider-Man 4 να βγει στους κινηματογράφους το 2025, αν και με την ταινία Avatar 3 προγραμματισμένη για κυκλοφορία το Δεκέμβριο του 2025, μάλλον θα πάει για το 2026.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles