13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Καλή Χρονιά με Super Προσφορές από το Keysworlds! Windows 10 Pro Με 7,25€ / Office 2016 Pro Με 22,25€!

    Το 2020 μας άφησε – ευτυχώς, και το keysworlds γιορτάζει δυναμικά τη νέα χρονιά με ένα ειδικό 2021 Super Sales event, το οποίο διαθέτει Windows 10 keys στα 7.32€, καθώς και Microsoft software με σημαντική έκπτωση! Και μπορεί αρκετοί από εμάς να δουλεύουμε από το σπίτι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να δώσουμε λίγη προσοχή και στους υπολογιστές μας σε θέματα software και λειτουργικού συστήματος, έτσι δεν είναι;

    Το κατάστημα keysworlds το γνωρίζετε εδώ και πολύ καιρό και ήδη έχει γίνει η… πρώτη σας επιλογή όπως δείχνουν τα στατιστικά μας με εκατοντάδες πωλήσεις αυθεντικών κλειδιών για τα προγράμματα της Microsoft! Κλειδιά για τα Windows 10 και το Office πολλοί ισχυρίζονται ότι διαθέτουν προς πώληση, όμως πως μπορεί κανείς να είναι σίγουρος ότι δουλεύουν; Με το συγκεκριμένο κατάστημα μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι, αφού και εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, καθώς και εκατοντάδες χρήστες μας, με απόλυτη επιτυχία χωρίς πρόβλημα.

    ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΕΩΣ -88% – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

    45% OFF – ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! (Εκπτωτικό Κουπόνι: KWSS45)

    ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ – BUY 1 GET 2! (Εκπτωτικό Κουπόνι: KWSS50)

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! (Εκπτωτικό Κουπόνι: KWSS50)

    Σχετικά με το Keysworlds.com

    Το Keysworlds.com είναι ένας παγκόσμιος ιστότοπος που πουλά αυθεντικά παιχνίδια και κλειδιά λογισμικού, το οποίο έχει πελάτες από κάθε μέρος του κόσμου και παρέχει υποστήριξη 24×7 μαζί με εξαιρετικές προσφορές σε όλα τα είδη λογισμικού. Όταν αγοράζετε από το Keysworlds.com, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι συναλλάσσεστε με μια αξιόπιστη επωνυμία που πουλάει μόνο 100% γνήσιο λογισμικό .

    Οι αγορές στο Keysworlds.com εύκολες και όσο απλές γίνεται! Λίγο μετά την παραγγελία σας, λαμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα κλειδιά προϊόντος σας (εντός 24 ωρών) – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε ημέρες για μια απάντηση . Καμιά φορά, η ειδοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να θα πάει στον φάκελο το spam, και αν μετά από 24 ώρες δεν σας έχει mail, μην ξεχάσετε να ελέγξτε στον φάκελο με τα ανεπιθύμητα μηνύματα πρώτα ή επικοινωνήστε άμεσα με την υπηρεσία υποστήριξης πελατών μέσω mail στο [email protected] και θα σας παρέχουνε γρήγορη και ολοκληρωμένη βοήθεια.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles