19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Καλύτερο WiFi, χάρη στο νέο Devolo WiFi App: Δείχνει το ιδανικό σημείο τοποθέτησης ενός WiFi Repeater

    devolo

    Τις εντυπώσεις αναμένεται να «κλέψει» μία δωρεάν εφαρμογή, που θα παρουσιαστεί από την devolo στα πλαίσια της IFA Berlin 2015 που θα γίνει στη Γερμανία από 5-7 Σεπτεμβρίου 2015. Συγκεκριμένα, μέσω της εφαρμογής αυτής, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να καθορίσει το ιδανικότερο σημείο τοποθέτησης ενός WiFi Repeater, για τέλεια αναμετάδοση του ασύρματου σήματος. Επιπρόσθετα, το νέο devolo WiFi app, προσφέρει τη δυνατότητα γενικού ελέγχου της απόδοσης ενός ασύρματου οικιακού δικτύου, αφού με ένα απλό και αποτελεσματικό τρόπο, εντοπίζει και δίνει τις ανάλογες πληροφορίες, για το αν π.χ η ασύρματη κάλυψη στο δωμάτιο των παιδιών μιας οικογένειας είναι ικανοποιητική ή υπάρχει ανάγκη να επέμβει κάποιος τεχνικός. Απαντήσεις σε αυτά και άλλα παρόμοια ζητήματα δίνει το νέο devolo WiFi app.

    Μετά τη λήψη της εφαρμογής από το Google Play ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα μέσα από τη διαδικασία: Αρχικά γίνεται σύνδεση με τον router. Στη συνέχεια, το αντίστοιχο smartphone του χρήστη θα πρέπει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον router, ενώ μια οθόνη ενημερώνει με πληροφορίες, σχετικά τη δύναμη του ασύρματου σήματος. Μόλις η εφαρμογή εντοπίσει το σημείο βέλτιστης τοποθέτησης του WiFi Repeater, το κινητό τηλέφωνο δονείται. Ο χρήστης μπορεί τώρα να εντοπίσει την πλησιέστερη πρίζα και να βάλει εκεί σε λειτουργία κάποιον υφιστάμενο ή έναν νέο WiFi Repeater. Όποιος θέλει γενικές πληροφορίες για το ασύρματο σήμα στο χώρου, υπάρχει ένα δεύτερο μενού που τον ενημερώνει κατάλληλα. H εφαρμογή ενημερώνει σχετικά με την τρέχουσα απόδοση του WiFi, ενώ σε περίπτωση κακής απόδοσης, το app κάνει προτάσεις βελτίωσης.

    Τέλος, είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι χρήστες με την εφαρμογή αυτή, μπορούν να βελτιώσουν σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων, το ασύρματο δίκτυο τους με τον devolo WiFi Repeater.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στο www.devolo.gr, στο Facebook/devolo hellas και στο www.youtube.com/devolo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles