20.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Καλώδια Fast Carbon, Flat Aluminium, LED, Flat Braided και VCD-01 από τη Volte-tel

    Η VOLTE-TEL communications, πάντα ενημερωμένη για τις εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας, στις 17 Σεπτεμβρίου πρώτη πιστοποίησε τη σειρά καλωδίων της για το νέο λειτουργικό της Apple iOS 9. Πρόκειται για τα FAST CARBON, FLAT BRAIDED από την NSP, FLAT ALUMINIUM, LED, καθώς και την σειρά καλωδίων VCD-01 σε 9 διαφορετικά χρώματα από την VOLTE-TEL.

    FAST CARBON USB ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ-DATA NSP 

    ΚΑΛΩΔΙΑ-FAST-CARBON

    Νέα Fast Carbon καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων από τη Volte-tel. Δε μπερδεύονται λόγω του fast carbon καλωδίου και διαθέτουν ειδική εξωτερική επένδυση για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αντοχή στην καθημερινή χρήση. Με κονέκτορα επαφής επιχρυσωμένο που καθιστά τη φόρτιση ταχύτερη κατά 30% από τους απλούς συμβατούς φορτιστές και με μήκος καλωδίου 1,5m. Είναι κατάλληλα για συσκευές συμβατές με iPhone 5/6s/6 iOS 9 και για συσκευές με micro USB θύρα.

    FLAT ALUMINIUM ΚΑΛΩΔΙA ΦΟΡΤΙΣΗΣ-DATA VOLTE-TEL

    ΚΑΛΩΔΙΑ FLAT ALUMINIUM

    Νέα Flat Aluminium καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων από την VOLTE-TEL. Δε μπερδεύονται λόγω του flat καλωδίου και διαθέτουν μεταλλικό σχεδιασμό στις άκρες για μεγαλύτερη αντοχή στην καθημερινή χρήση αλλά και για όσους θέλουν προϊόντα με στυλ και design. Είναι διαθέσιμα σε 2 χρώματα, μαύρο και ασημί με μήκος καλωδίου 1m και πλάτος 6mm. Είναι κατάλληλα για συσκευές συμβατές με iPhone 5/6s/6 iOS 9, iphone 4 και για συσκευές με micro USB θύρα. (Ο κονέκτορας είναι πιο μακρύς ιδανικός για συσκευές MLS, Caterpillar και κάποια tablets της αγοράς).

    Δείτε τα καλώδια FAST CARBON ΕΔΩ.

    Δείτε τα καλώδια FLAT ALUMINIUM ΕΔΩ.

    Για τα καλώδια BRAIDED από την NSP δείτε ΕΔΩ.

    Για τα καλώδια LED καθώς και για τη σειρά καλωδίων VCD-01 σε 9 διαφορετικά χρώματα δείτε ΕΔΩ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles