18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Καλώδια Φόρτισης-Data (long) της Lime Successories από τον VOLTE-TEL!

    Νέα καλώδια 4.0A  υψηλής ταχύτητας φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων από την LIME SUCCESSORIES και την VOLTE-TEL. Είναι κατάλληλα για τη σύνδεση κάθε συσκευής που διαθέτει θύρα Type C η Lightning με υπολογιστές και φορτιστές για την μεταφορά δεδομένων, εικόνων και βίντεο, τη φόρτιση και στον συγχρονισμό δεδομένων. Επίσης είναι απολύτως συμβατά για την σύνδεση των iPhone 12/12 mini/12Pro/12Pro Max, iPhone 11/11 Pro/11 Pro Max, iPhone SE, iPhone X/XS/XS Max/XR, iPhone 8/8 Plus, iPad, iPad Mini.

    Με ενισχυμένo καλώδιo μήκους 1m για μεγαλύτερη αντοχή στην καθημερινή χρήση. Τα νέα καλώδια από τη Lime Successories διαθέτουν μακρύ κονέκτορα (LONG) ιδανικό για ογκώδης θήκες υψηλής αντοχής.

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΩΔΙΑ TYPE C TO LIGHTNING LONG ΑΠΟ ΤΗΝ LIME SUCCESSORIES KAI THN VOLTE-TEL ΕΔΩ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles