18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Καλοκαιρινά δώρα από τη Samsung και τη σειρά Galaxy S10

    Η Samsung Electronics Hellas γιορτάζει το καλοκαίρι με ένα μεγάλο διαγωνισμό και δίνει τη δυνατότητα συνεχούς συνδεσιμότητας, χωρίς καμία διακοπή, μέσα από το οικοσύστημα Galaxy συσκευών. Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν ένα από τα Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+ από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung, μπορούν να διεκδικήσουν το δικό τους wearable ή tablet. Κάθε εβδομάδα θα κληρώνονται 50 Galaxy Buds, 20 Galaxy Active Watch και 10 Galaxy Tab S5e, φτάνοντας συνολικά τα 560 δώρα μέχρι τις 31 Αυγούστου που ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός.

    galaxy_buds_white1

    Τα Galaxy Buds διαθέτουν βολικό σχεδιασμό, εύκολα σημεία ελέγχου, καθαρό κι έξυπνο ήχο και compact μέγεθος. Τα μοντέρνα ασύρματα ακουστικά προσφέρουν κορυφαία ακουστική εμπειρία, με ήχο από την AKG, ενώ σχεδιάστηκαν για καθημερινή χρήση, με δυνατότητα Bluetooth streaming μέχρι και έξι ώρες και χρόνο κλήσης που φτάνει τις πέντε ώρες.

    galaxy_watch_active_silver1

    Το fitness ρολόι επόμενης γενιάς Galaxy Watch Active είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την άθληση και την ευεξία, διαθέτει premium χαρακτηριστικά και αθλητικό, νέο, λεπτό, ελαφρύ και ευέλικτο design που διευκολύνει τον ισορροπημένο τρόπο ζωής. Ακόμη, είναι 5ATM ανθεκτικό στο νερό, επιτρέπει την αποστολή εξατομικευμένων απαντήσεων και συνδέεται εύκολα μέσω Bluetooth ή Wi-Fi. Το εκπληκτικά ελαφρύ Galaxy Tab S5e συγχρονίζεται απόλυτα με τα Galaxy S10e, Galaxy S10, Galaxy S10+, για διαχείριση κλήσεων χωρίς την ανάγκη χρήσης του smartphone. Με μοναδικό σχεδιασμό για να ταιριάζει σε κάθε στιλ αλλά και το One UI, το Galaxy Tab S5e ελαχιστοποιεί τον συνωστισμό περιεχομένων στην οθόνη, επιτρέποντας περιεχόμενο που είναι σχετικό με τις προτιμήσεις κάθε χρήστη.

    galaxy_tab_s5e_front_gold

    Για να λάβουν μέρος στις κληρώσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συνδεθούν ή να κάνουν εγγραφή στο προεγκατεστημένο app Samsung Members και να «ανεβάσουν», εντός επτά (7) ημερών από την αγορά, την απόδειξη του Galaxy S10 smartphone τους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ακολουθήσουν λίγα, απλά βήματα για την ολοκλήρωση της συμμετοχής.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/offer/s10-summer-contest/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles