23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Καλοκαιρινές διακοπές για… πάντα, με τα πιο «must-have» summer προϊόντα!

    Το καλοκαίρι είναι κίνηση, ζωή, ζωντάνια, χρώματα και στην Ελλάδα είναι απλώς… μαγευτικό! Από τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και τη μοναδική ανεμελιά που προσφέρει μια βόλτα στο νησί ή στην άδεια πόλη μέχρι τις υπέρτατες στιγμές χαλάρωσης στη παραλία και το βραδινό αεράκι που σε δροσίζει, αυτές οι λαμπερές ζεστές μέρες σίγουρα αποτελούν το ιδανικότερο boost για τη ψυχολογία του καθενός μας. Για αυτό και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι το ελληνικό καλοκαίρι φημίζεται στα πέρατα του κόσμου. Χωρίς αμφιβολία, το ελληνικό καλοκαίρι είναι «εμπειρία» που τη ζεις στο maximum και που όμως για να την ευχαριστηθείς ακόμη περισσότερο πρέπει να έχεις και τον απαραίτητο… summer εξοπλισμό ! Και όταν μιλάμε για summer εξοπλισμό πάσης φύσεως και για κάθε περίσταση, δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε καλύτερο προορισμό από τα καταστήματα Public και το public.gr!

    Επειδή για να βρίσκεστε στο digitallife.gr σίγουρα τα tech gadget αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας σας, στα must-have summer προϊόντα του Public μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από tech products που θα κάνουν το καλοκαίρι σας ακόμη πιο συναρπαστικό! Ποιος μπορεί άλλωστε να φανταστεί τον εαυτό του στην παραλία χωρίς ένα σούπερ βολικό portable Bluetooth ηχείο, το οποίο μάλιστα είναι εκπληκτικά ανθεκτικό! Και επειδή καλοκαιράκι είναι και όλο κάποιο αυτοσχέδιο μίνι-παρτάκι θα στηθεί με την παρέα, δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά στο Public που υπάρχουν δεκάδες διαφορετικές επιλογές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να απολαμβάνεις τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια on-the-go όπου κι εάν βρίσκεσαι ανά πάσα ώρα και στιγμή!

    Πέραν όμως των portable ηχείων, ένα απαραίτητο αξεσουάρ που δεν θα σε προδώσει ποτέ δεν είναι άλλο από ένα powerbank ! Είτε βρίσκεσαι στο camping, είτε σου αρέσει να σπαταλάς άπειρες ώρες στη παραλία, στην προσπάθεια σου να αποκτήσεις το απαραίτητο «σοκολατί» χρώμα, τότε είναι βέβαιο ότι θα χρειαστείς ένα powerbank που θα προσφέρει άπειρη ενέργεια στο smartphone σου! Και επειδή μπορεί να είσαι tech freak, αλλά παράλληλα και fitness lover (εκτός από… Greek lover), τότε μπορείς να διατηρηθείς για πάντοτε σε φόρμα σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού (προσοχή στις τηγανιτές πατάτες της ταβέρνας που ναι μεν είναι λαχταριστές αλλά… παχυντικές δε), τότε στα Public σε περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από wearables και fitness trackers, τα οποία θα σε κρατήσουν fit χωρίς να παρεκκλίνεις των στόχων σου! Και φυσικά επειδή, το smartphone σου ενδεχομένως να βρεθεί αντιμέτωπο με το θαλασσινό νερό, τη σκόνη, τις υψηλές θερμοκρασίες και την άμμο, στο Public θα βρείτε τις καλύτερες προστατευτικές θήκες, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε το άγχος !

    Ακόμη βέβαια και εάν θέλετε να κάνετε μια μικρή… αποχή από τα προϊόντα τεχνολογίας και να επικεντρωθείτε περισσότερο σε ατελείωτο παιχνίδι στην άμμο και στο νερό, στο Public θα βρείτε αμέτρητα αξεσουάρ παραλίας, τα οποία επιβεβαιώνουν απλώς το motto: «Life is a… beach»! Μοναδικά παιχνίδια παραλίας, σούπερ νεροπίστολα , φουσκωτά στρώματα για ατελείωτο παιχνίδι στο νερό, εξαιρετικά χρήσιμες ομπρέλες θαλάσσης και τα κορυφαία αξεσουάρ κολύμβησης με μόλις μερικά click από το Public.gr. Φυσικά, καλό το παιχνίδι στην παραλία, αλλά δεν θα πρέπει ποτέ να παραλείπουμε και την προστασία μας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, καθώς η υπεριώδης ακτινοβολία δεν αστειεύεται. Για αυτό αφού τελειώσεις με τα απαραίτητα αξεσουάρ της παραλίας, μην ξεχάσεις να προσθέσεις στο καλάθι σου και το πάντοτε απαραίτητο αντιηλιακό αλλά και after sun lotionΚαι όταν πλέον κουραστείς από την προσπάθεια σου να δαμάζεις τα κύματα και να φτιάχνεις στην άμμο παλάτια, τότε τι καλύτερο από το να χαλαρώσεις στην ξαπλώστρα σου διαβάζοντας ένα από τα χιλιάδες διαφορετικά βιβλία που μπορείς να βρεις στην πλούσια βιβλιοθήκη του Public.

    Εάν βέβαια τώρα το καλοκαίρι δεν σε βρει σε κάποια παραλία ή στην εξοχή, αλλά στο… μπαλκόνι του σπιτιού σου, δεν χρειάζεται να σου πέσει η διάθεση, καθώς και το καλοκαίρι στη πόλη έχει τη δική του ξεχωριστή χάρη! Φτιάξε εκπληκτικά cocktails μαζί με το αμόρε σου και βγες στο μπαλκόνι να απολαύσεις τον έναστρο ουρανό (βάλε και κάνα αντικουνουπικό όμως για καλό και για κακό) ή ακόμη εάν ζεσταίνεσαι κάτσε μέσα στο σπίτι με το air condition ή τον ανεμιστήρα και κάνε binge-watching σε όλες εκείνες τις σειρές στο Netflix που άφησες «κάβα» από τον χειμώνα. Κι εάν έχεις όρεξη για παρέα, πως θα σου φαινόταν να οργάνωσεις το τέλειο μπάρμπεκιου party 

    Είτε φύγεις για ένα εξορμήσεις σε ένα νησί ή στην εξοχή, είτε προτιμήσεις να μείνεις σπίτι… Με το Public ένα πράγμα είναι σίγουρο: To καλοκαίρι 2021 θα σου μείνει πραγματικά αξέχαστο! 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles