16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Καλώς όρισες Napster!

    Πώς θα σας φαινόταν να μπορούσατε να είχατε πρόσβαση σε πάνω από 20 εκατομμύρια τραγούδια όλων των ειδών από τις τοπ επιτυχίες έως τις σπανιότερες εγγραφές άλμπουμ;

     

    napster

     

    Η Rhapsody International μας δίνει αυτές τις δυνατότητες αλλά και πολλές άλλες με την κυκλοφορία μιας κορυφαίας ψηφιακής μουσικής υπηρεσίας, του Napster. Το Napster, τώρα και στην Ελλάδα, εκτός του ότι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες online μουσικές συλλογές παγκοσμίως, δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε ζωντανές συνεδριάσεις και αποκλειστικές συνεντεύξεις των αγαπημένων μας καλλιτεχνών. Συνεργαζόμενη με τις περισσότερες δισκογραφικές εταιρίες η γκάμα μουσικών επιλογών που προσφέρεται είναι τεράστια.

    Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν νέα μουσική μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών, εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, playlists, μουσικές συστάσεις και συμβουλές από το εξειδικευμένο προσωπικό του Napster καθώς επίσης να streamάρουν μουσική από την πλατφόρμα αναζήτησης, να διαβάζουν πληροφορίες για όλους τους καλλιτέχνες και να ενημερώνονται για τα μουσικά νέα από το αποκλειστικό περιοδικό “Featured”.

    Μπορούμε να το απολαύσουμε  στο κινητό ή το tablet μας με το Napster Unlimited plus Mobile που διατίθεται δωρεάν για Apple iOS και Android συσκευές. Με δυνατότητα δωρεάν δοκιμής 30 ημερών και μόνο €6.95 το μήνα το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξεκολλήσουμε!

    Δοκιμάστε το τώρα στο http://gr.napster.com/start

    >> Η Vodafone Ελλάδος είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης του Napster στην Ελλάδα για streaming μουσικής και η πρώτη εταιρία τηλεπικοινωνιών που θα λανσάρει τη συνδρομή στο Napster Premium. Από τις 17 Ιουλίου 2013, πελάτες της Vodafone Ελλάδος μπορούν να ακούσουν εκατομμύρια μουσικούς τίτλους από τα κινητά τους τηλέφωνα, tablets και υπολογιστές. Επιπλέον, οι πρώτοι πελάτες της Vodafone  που θα εγγραφούν στην υπηρεσία θα απολαύσουν μια 3μηνη δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας Napster Premium.

    >> Το Napster ιδρύθηκε αρχικά ως μια μουσική πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων το 1999. Σήμερα, το Napster έχει εξελιχθεί σε μια ηγετική υπηρεσία, και θεωρείται  ένα από τα πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα της ψηφιακής μουσικής βιομηχανίας. Η Rhapsody στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Napster στην Ευρώπη ανήκουν στην εταιρεία Rhapsody International, και οι δύο είναι από τις πιο δημοφιλείς on-demand μουσικές υπηρεσίες παγκοσμίως.

     

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles