14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Kama Xcitra. Το Kama Sutra σε… 3D

    To Kama Sutra σε μία νέα έκδοση που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της… σημερινής εποχής, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να το “μελετήσετε” σε… 3D.

    Kama-Xcitra

    Η τεχνολογία έχει, πλέον, τη δυνατότητα να “μεταμορφώσει” τις εικονογραφήσεις του κλασικού ινδουιστικού εγχειριδίου σε τρισδιάστατα ολογράμματα που μπορούν να εμφανίζονται μπροστά σας με τη βοήθεια του smartphone ή του tablet σας και δωρεάν -τύπου augmented reality– εφαρμογής.

    Το Kama Xcitra είναι, πρακτικά, ένα σπιράλ βιβλίο, που κοστίζει $9.59 και περιλαμβάνει και μία νέα έκδοση του κειμένου, το οποίο γράφτηκε αρχικά στα σανσκριτικά πριν από 2.000 περίπου χρόνια.

    Ο χρήστης, με τη βοήθεια των δωρεάν εφαρμογών για το smartphone ή το tablet του, μπορεί να δει κάθε εικονογράφημα από διάφορες γωνίες, ώστε να έχει πιο σαφή άποψη για κάθε στάση πριν τη… δοκιμάσει με τον/την παρτενέρ του.

    Η εφαρμογή λειτουργεί σε συνδυασμό με τις 69 διαφορετικές στάσεις τις οποίες περιλαμβάνει το βιβλίο, επιτρέποντας επιπλέον στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμφάνιση των μοντέλων, αλλάζοντας τα μαλλιά και το χρώμα του δέρματος, αλλά και προσθέτοντας μουσική ως soundtrack.

    Μπορείτε να βρείτε το Kama Xcitra στο Amazon, σε περίπτωση που θεωρείτε ότι μπορεί να ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Εμείς σας ενημερώσαμε…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles