21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Καμία ανησυχία για το μέλλον των modules αναφέρει η LG, μετά την κυκλοφορία του V20!

    Πριν από λίγες ώρες, η LG έδωσε στη δημοσιότητα το LG V20, τη νέα της ναυαρχίδα, η οποία αν μη τι άλλο έχει τα φόντα για να κλέψει τις καρδιές των fans της high-end κατηγορίας. Οι πιο παρατηρητικοί βέβαια δεν γίνεται να μην διαπιστώσουν ότι το νέο smartphone της LG φέρει ένα παρόμοιο clip button όπως το G5, πράγμα που οι περισσότεροι θα σκεφτούν ότι ενδεχομένως σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να δέχεται τα modules της σειράς LG Friends. Ωστόσο παρά την ύπαρξη του button, το V20 δεν διαθέτει τις υποδοχές για να δεχθεί τα modules της LG.

    Lg G5 Module 1

    Αμέσως οι tech gurus θα σκέφτηκαν ότι μπορεί η κορεατική εταιρεία να έκανε μία στροφή 180 μοιρών και ενώ αρχικά θα κατασκεύαζε το V20 για να δέχεται modules τελικά άλλαξε άποψη στην πορεία. Παρόλα αυτά, ο υπεύθυνος της LG, Ken Hong, έσπευσε άμεσα να καθησυχάσει τους fans της LG, τονίζοντας ότι η φιλοσοφία των modules θα συνεχιστεί κανονικά και μάλιστα το σχεδιαστικό team της κορεατικής εταιρείας αναμένεται να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στα modules, σχεδιάζοντας μία νέα σειρά για το G6 που κατά πιθανότητα θα γνωρίσουμε καλύτερα στην προσεχή έκθεση MWC που θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο του 2017.Απλώς με την περίπτωση του V20 η γνωστή εταιρεία δεν θέλησε να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση παρά, τους αρχικούς σχεδιασμούς.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles