18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Καμπάνια προώθησης του My Cyta App: Partners και Cyta «προσγείωσαν» το μεγαλύτερο αστέρι… με κεντρικό μήνυμα «Ζήσε όσα αγαπάς»

    Μπορεί να είναι Χριστούγεννα, αλλά φέτος δεν έπεσε ο Άη Βασίλης από την καμινάδα ούτε προσγείωσε το έλκηθρό του στη στέγη του σπιτιού μας. Αυτή τη φορά τα φώτα έπεσαν πάνω σε ένα τεράστιο αστέρι που φέρνει στον κόσμο τη λάμψη της δημιουργίας της ομάδας. Αυτής των Partners VMLY&R, που κλήθηκαν να υλοποιήσουν μια φανταστική ιδέα για την CYTA προωθώντας την εφαρμογή My Cyta App, της καμπάνιας που φέρει την ονομασία «Ζήσε όσα αγαπάς».

    Έτσι λοιπόν, η δημιουργική χημεία των Partners και της Cyta εκτοξεύθηκε με τη συγκεκριμένη καμπάνια. Μια ολοκληρωμένη 360Ο εκστρατεία, για την οποία οι δύο πλευρές σε συνεργασία, είχαν την ευκαιρία να αφήσουν τη φαντασία τους να τρέξει, να ζήσουν στο έπακρο την προετοιμασία αλλά και την υλοποίηση που έφερε στο τέλος το μοναδικό αποτέλεσμα αυτής της one of a lifetime εκστρατεία.

    Επιστρατεύοντας λοιπόν το μεράκι, την εμπειρία, την τεχνολογία και πρωτίστως τη δημιουργικότητά της, η ομάδα των Partners δημιούργησε – και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ- το μεγάλο αυτό project για το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται και να διακατέχεται από αισθήματα ικανοποίησης και χαράς.

    Όπως στις πλείστες δουλειές οι Partners χρησιμοποιούν το στοιχείο της έκπληξης, έτσι και εδώ, προσκαλούν τους πελάτες της CYTA σε μια ιστορία με ένα τεράστιο λαμπερό αστέρι που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Συνδυάζοντας την εμπειρία με τη διαφήμιση, τη γνώση και τη φαντασία, δημιουργεί μαγεία και για άλλη μια φορά αλλάζει το παιχνίδι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles