13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κάναμε το πρώτο VR 360 unboxing στην Ελλάδα με το Huawei P30 Pro, στα Public Συντάγματος!

    Unboxing videos έχετε δει… χιλιάδες στο YouTube channel μας και θα συνεχίσετε να βλέπετε στο μέλλον, αλλά σαν αυτό, δεν έχετε ξαναδεί! Πήραμε το νέο Huawei P30 Pro, τη φωτογραφική ναυαρχίδα που έκανε πολλά… κεφάλια να γυρίσουν και πήγαμε στο κατάστημα Public στο Σύνταγμα, όπου γυρίσαμε για εσάς το πρώτο VR, 360 unboxing και hands-on video σε smartphone, στην Ελλάδα!

    p30 pro 360

    Για να δείτε το video συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο σετ VR goggles, στο οποίο τοποθετείτε το smartphone σας και έτσι ζείτε πραγματικά τη 360 εμπειρία, αφού μπορείτε να βλέπετε τα πάντα μέσα στο χώρο του Public, γυρνώντας το κεφάλι σας προς την κατεύθυνση που θέλετε. Μπορείτε να δείτε το βίντεο και σε μια απλή οθόνη, ελέγχοντας την κάμερα με το ποντίκι του υπολογιστή σας, αλλά η εμπειρία δεν έχει καμία σχέση σε σχέση με τα VR γυαλιά, φυσικά… Ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα πλάνα που γυρίσαμε στον 5ο όροφο του καταστήματος, στο Public Cafe, με θέα τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος, όπου και δοκιμάσαμε το 50x hybrid zoom της κάμερας του P30 Pro! Τα αποτελέσματα, σας αφήνουμε να τα δείτε και μόνοι σας…

    Φορέστε τα VR γυαλιά σας και απολαύστε το 360 unboxing video που ετοιμάσαμε για εσάς!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles