21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κάνει θραύση το Rust! Ξεπέρασε τα 12 εκατομμύρια σε πωλήσεις

    Το MMO επιβίωσης της Facepunch, το Rust, κατάφερε να ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Μέσα από το “new year Round-up” στο Steam, η ομάδα ανέφερε ότι έχει πουλήσει μέχρι τώρα 12,481,079 αντίτυπα, ενώ και τα DLCs του παιχνιδιού ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο.

    Το 2021 ήταν μια φοβερή χρονιά για το παιχνίδι. 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του για PC, επιτέλους έγινε διαθέσιμο για κονσόλες. Σταδιακά η δημοτικότητά του άρχισε να αυξάνεται στην αρχή του έτους, ενώ πλατφόρμες streaming όπως το Twitch συνέβαλαν στο χτίσιμο της επιτυχίας του.

    “Το 2021 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Rust από όλες τις απόψεις. Μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, είναι πιο δυνατό από ποτέ”, ανακοίνωσε η ομάδα στο Steam.

    Διαβάστε επίσης:

    Fallout: Μέσα στο 2022 ξεκινούν τα γυρίσματα για την τηλεοπτική μεταφορά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles