12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Κανίβαλοι: Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Hostel

    To όνομα του Eli Roth έχει συνδεθεί με τις ταινίες τρόμου και ειδικότερα με το franchise του Hostel -σκηνοθέτησε το πρώτο και δεύτερο φιλμ- που δημιούργησε καινούργιες στρατιές από fans του είδους. Το Κανίβαλοι είναι η καινούργια του δουλειά που θα τον επαναφέρει στο προσκήνιο μετά από αρκετό καιρό, αφού την τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν στο καστ του Inglourious Bastards του Quentin Tarantino (για όσους δεν το γνωρίζουν εμφανίζεται και μπροστά από την κάμερα).

    kanivaloi1

    Αυτό το ατμοσφαιρικό θρίλερ έχει να κάνει με μία ομάδα ακτιβιστών από την Νέα Υόρκη που ταξιδεύουν στην ζούγκλα του Αμαζονίου για να σώσουν μία φυλή που κινδυνεύει να αφανιστεί. Μία φυλή όμως που θα αποδειχθεί πολύ πιο ζόρικη απ’ ότι περίμεναν και μάλλον είναι εκείνοι που θα πρέπει να ανησυχούν για τα περί “αφανισμού”.
    Το σκηνοθετικό στυλ του Roth είναι γνωστό πως είναι πολύ βίαιο, και λογικά τα πράγματα δεν θα αλλάξουν κι εδώ, σ’ ένα φιλμ που έχει (συν)γράψει το σενάριο, ενώ έχει αναλάβει και την παραγωγή.
    Πάντως όταν κοτζάμ Stephen King αναφέρει πως «Οι “Κανίβαλοι” είναι μία ένδοξη αναβίωση των drivein ταινιών από τα νιάτα μου: αιματοβαμμένο, συγκλονιστικό, δύσκολο να το βλέπεις, αλλά δεν μπορείς να κοιτάξεις αλλού” αυτό κάτι σημαίνει.
    Η ταινία θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου σε διανομή Odeon.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles