24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Κάνουμε βόλτα στη στολισμένη Αθήνα με το Sony Xperia XZ! (photos)

    Μπήκε λοιπόν και ο Δεκέμβριος, ο μήνας που μας οδηγεί ολοταχώς προς τη μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και η διάθεσή μας είναι ήδη στα ύψη και, παρόλο που κάνει κρύο, οι καρδιές μας έχουν αρχίσει να «ζεσταίνονται» και να μπαίνουν σε εορταστικό κλίμα.

    Βλέποντας τη στολισμένη Αθήνα σε μία βόλτα μας λίγο πριν από ένα ραντεβού δουλειάς, είχαμε την ακατανίκητη επιθυμία να τη φωτογραφίσουμε. Και για καλή μας τύχη είχαμε μαζί μας την ιδανική συσκευή γι’ αυτό, το Sony Xperia XZ, μία συσκευή που μας κάνει να αφήσουμε κάμερες και άλλα smartphones στη συρτάρι.

    vangelis1

    Το Sony Xperia XZ είναι εφοδιασμένο με όλη την τεχνογνωσία της Sony στις κάμερες και όλες τις προηγμένες τεχνολογίες φωτογραφίας που γνωρίζετε ήδη από άλλα smartphones. Εξοπλίζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στο χώρο της φωτογραφίας: αισθητήρα εικόνας Exmor RS για κινητά, το βραβευμένο φακό G και τον επεξεργαστή εικόνας BIONZ της Sony.

    Η κάμερά του έχει ανάλυση 23MP και διαθέτει τεχνολογία τριπλής ανίχνευσης εικόνας που επιτρέπει την ανάλυση, την προσαρμογή και τη λήψη τέλειων φωτογραφιών, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες. Μπορείτε να φωτογραφίσετε το θέμα σας σε όλες τις συνθήκες φωτισμού χωρίς θόλωση της εικόνας, αποτυπώνοντας άψογα ακόμη και κινούμενα αντικείμενα. Επιπλέον, ο συνδυασμός αισθητήρα εικόνας και αισθητήρα αυτόματης εστίασης λέιζερ σάς επιτρέπει να παγώνετε την κίνηση με εκπληκτική λεπτομέρεια, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ο αισθητήρας RGBC-IR προσφέρει απίστευτα ρεαλιστικά χρώματα, τόσο στο λαμπρό φως του ήλιου όσο και σε εσωτερικούς χώρους. Αναλύει και προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και αναπαράγει τα χρώματα ακριβώς όπως τα βλέπετε, έτσι μπορείτε πλέον να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας όπως είναι, χωρίς επεξεργασία.

    vangelis2

    Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει δεύτερη κάμερα στα 13MP και όσον αφορά λοιπά specs οθόνη 5,2 ιντσών Full HD Triluminos, επεξεργαστή Snapdragon 820, 3GB RAM, 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, μπαταρία 2.900mAh και φυσικά αδιάβροχη σχεδίαση σύμφωνα με τις προδιαγραφές IP65/IP68.

    Πρόκειται λοιπόν για μία πρόταση που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες στο κομμάτι της φωτογραφίας -και όχι μόνο- έτσι αποτέλεσε για εμάς την ιδανική αφορμή για τις φωτό στη στολισμένη πόλη. Σε πολλά σημεία του κέντρου της Αθήνας, η πόλη έχει ήδη βάλει τα γιορτινά της και ο φακός μας απαθανάτισε στιγμές που πραγματικά μας κάνουν να χαμογελάμε.

    athinas

    little-kook-4

    north-pole

    Καρυοθραύστες, Άγιοι Βασίληδες και χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν την τιμητική τους, μαζί φυσικά με υπέροχους στολισμούς καταστημάτων που πραγματικά μας κράτησαν για ώρα, για ένα ζεστό τσάι ή κάποιο γλυκό.

    noel

    Και φυσικά το απόγευμα, όταν ο ήλιος έπεσε, το Xperia XZ συνέχισε να μας κρατά συντροφιά στις βόλτες αλλά και τις φωτογραφίες μας.

    ermou

    city-link

    panepistimiou

    Η Αθήνα είναι πραγματικά όμορφη τώρα τα Χριστούγεννα, έτσι ακόμη κι αν κάνει λίγο κρύο παραπάνω, μη χάσετε κι εσείς την ευκαιρία για βόλτες στη στολισμένη πόλη και στα μαγαζιά που είναι βγαλμένα από Χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

    little-kook3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles