19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κάντο όπως η Apple. Mini-stores ετοιμάζει η Samsung στην Αμερική

    samsung-planning-best-buy-mini-store

    Η Samsung φαίνεται πως έχει βλέψεις για το κομμάτι του λιανικού εμπορίου κι αυτές ξεκινούν με τα σχέδιά της να δημιουργήσει mini-shops μέσα στα καταστήματα Best Buy στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα πλαίσια της προώθησης του Galaxy S4 στην αγορά.

    Η Apple έχει ήδη mini-stores στα Best Buy στην Αμερική, με χώρους που θυμίζουν Apple Stores σε “μικρογραφία”, επιτρέπουν όμως στο κοινό να έχει μία πιο προσωπική επαφή με τα προϊόντα της.

    Το ίδιο φαίνεται ότι σκοπεύουν να κάνουν και οι Κορεάτες, διαβάζουμε, βέβαια, ότι οι δικοί τους χώροι δε θα βρίσκονται πλάι-πλάι με αυτούς της Apple, αλλά σε διαφορετικό σημείο του πολυκαταστήματος.

    Σ’ αυτούς θα υπάρχουν αρκετές συσκευές προς επίδειξη, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του UI Touchwiz της εταιρείας και όχι μόνο, ενώ, πέρα από το S4, έμφαση θα δίνεται και σε άλλα μοντέλα της Samsung.

    Και ακόμη αν στο Cupertino πάρουν “ελαφρά” την είδηση δημιουργίας των mini-shops, δεν ξέρουμε αν θα γίνει το ίδιο με τους υπόλοιπους κατασκευαστές Android που θα δουν πωλητές των Best Buy να είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στα προϊόντα των Κορεατών και να προμοτάρουν τα προϊόντα τους.

    Σε κάθε περίπτωση, το λανσάρισμα των mini-stores της Samsung αναμένεται να γίνει στα τέλη του έτους, χωρίς να υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το αν θα γίνει μόνο στα καταστήματα Best Buy στις ΗΠΑ ή θα επεκταθεί και σε αυτά του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles