22 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Kanye West: Αγοράζει πλατφόρμα social media μετά το “μπλόκο” στο Instagram

    Ο Kanye West, ο μουσικός που πλέον θέλει να τον αποκαλούν Ye, αγοράζει το Parler, μια πλατφόρμα social media που πρεσβεύει την «ελευθερία του λόγου» και λειτουργεί ως εναλλακτική επιλογή του Twitter.

    Η συμφωνία ανακοινώθηκε από την Parler σε σχετικό δελτίο τύπου, το οποίο αναφέρει ότι κατέληξε σε συμφωνία με τον Ye. Το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί αργότερα μέσα στο έτος. Η μητρική εταιρεία Parlement Technologies ανέφερε σχετικώς ότι η συμφωνία θα βοηθήσει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος όπου όλες οι φωνές θα είναι ευπρόσδεκτες. Σημειώνεται ότι η είδηση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από το μπλόκο που επέβαλε η Meta και το Twitter στον Kanye West, αφού ο μουσικός προχώρησε σε αναρτήσεις αντισημιτικού περιεχομένου.

    Το Twitter μπορεί να κατέβασε την απρεπή ανάρτηση του διάσημου τραγουδιστή, όμως αρκετοί ήταν οι users που πρόλαβαν να το αναπαράγουν μέσω screenshots. O αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης, ο οποίος δεν ήταν ενεργός στο Twitter εδώ και δύο χρόνια, γύρισε πρόσφατα στην πλατφόρμα, μετά το κλείσιμο του λογαριασμό του στο Instagram, για να εκφράσει τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια του για το CEO της Meta Mark Zuckerberg που τον “έδιωξε” από το Instagram.

    Τώρα όμως αποφάσισε να χαράξει τη δική του πορεία, ακολουθώντας το παράδειγμα του Ντόναλντ Τραμπ που “εξορίστηκε” από τα γνωστά social media και άνοιξε δική του πλατφόρμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Απίστευτη απάτη στο Instagram! Της είπε ότι είναι αστροναύτης και του έδωσε 30.000 ευρώ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles