23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Kanye West: “Διασταύρωση Κινέζου με super model ο Elon Musk”

    Ο Kanye West είναι ένας… εκκεντρικός καλλιτέχνης, που παραδοσιακά απασχολεί τα μέσα περισσότερο με τις δηλώσεις του και την προσωπική του ζωή παρά με τη δουλειά του. Τις τελευταίες μέρες, έξαλλος με το νέο «μπλόκο» από το Twitter, τα έχει βάλει με τον Elon Musk.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός rapper χρησιμοποίησε το Instagram (ο περιορισμός του λογαριασμού του ήταν προσωρινός εκεί) για να γράψει τα εξής: «Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Elon είναι μισός Κινέζος; Έχετε δει ποτέ τις φωτογραφίες του από την παιδική ηλικία; Πάρτε ένα genius Κινέζο και ζευγαρώστε τον με ένα super model από τη Νότια Αφρική και θα έχετε τον Elon Musk».

    Συνεχίζοντας ανέφερε: «Λέω έναν Elon γιατί πιθανώς έφτιαξαν 10 Elons και αυτός είναι το πρώτο πετυχημένο γενετικό υβρίδιο.

    Σημειώνεται ότι ο Kanye West αποκλείστηκε πρόσφατα από το Twitter ως υποκινητής βίας αλλά και για πλήθος αντισημιτικών σχολίων. Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε ότι θαυμάζει τον Αδόλφο Χίτλερ, συνεχίζοντας το «σερί» άστοχων σχολίων και αναρτήσεων που οδήγησαν σε ban και από τις πλατφόρμες της Meta στο παρελθόν.

    Φυσικά, ο Elon Musk δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του Ye. O ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Το παίρνω ως κομπλιμέντο».

    Διαβάστε επίσης:

    Γενέθλια για την ελληνική Wikipedia με 215.000 λήμματα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles