20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Kanye West: Μετά το “μπλόκο” στο Instagram, ban και στο Twitter!

    Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter επιβεβαίωσε ότι ο εκκεντρικός ράπερ Kanye West ανέβασε στο λογαριασμό του ένα αντι-σημιτικό tweet την Κυριακή, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μπλοκάρει το λογαριασμό του για παραβίαση της πολιτικής της.
    Το αντισημιτικό tweet ανέφερε ότι θα έχει μια επιθετική στάση προς τους Εβραίους, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «δεν μπορεί να είναι αντισημίτης επειδή οι μαύροι είναι στην πραγματικότητα Εβραίοι».

    Το Twitter μπορεί να κατέβασε την απρεπή ανάρτηση του διάσημου τραγουδιστή, όμως αρκετοί ήταν οι users που πρόλαβαν να το αναπαράγουν μέσω screenshots. O αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης, ο οποίος δεν ήταν ενεργός στο Twitter εδώ και δύο χρόνια, γύρισε πρόσφατα στην πλατφόρμα, μετά το κλείσιμο του λογαριασμό του στο Instagram, για να εκφράσει τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια του για το CEO της Meta Mark Zuckerberg που τον “έδιωξε” από το Instagram.

    Δεν είναι σαφές για πόσο καιρό ο West δε θα έχει πρόσβαση στο λογαριασμό του στο Twitter, αφού η «τιμωρία» μπορεί να κρατήσει από 12 ώρες μέχρι μια εβδομάδα, ανάλογα με το παράπτωμα. Ο Ye προς το παρόν δε θα μπορεί να κάνει καμία κίνηση, μέχρι να αρθεί ο περιορισμός, όμως οι άλλοι χρήστες μπορούν να αλληλοεπιδρούν με το περιεχόμενό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Η δικαστής αποφάσισε! Αναβάλλεται η δίκη Twitter-Musk για τις 28 Οκτωβρίου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles