19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιοι θεωρούν πλεονέκτημα το ότι η LG θα χρησιμοποιήσει τον Snapdragon 821 (και όχι τον Snapdragon 835) στο G6

    Είναι ξεκάθαρο πως στη Βαρκελώνη θα δούμε το LG G6, όπως μας έχει προετοιμάσει η κορεατική εταιρεία με πολλά teasers ήδη. Επιπλέον, είναι σίγουρο ότι ανάμεσα στα specs της νέας κορυφαίας πρότασης της LG, που την “περνά” σε επόμενο στάδιο μετά τη διάθεση του αρθρωτού G5, θα περιλαμβάνεται ο -“παλαιότερος” αλλά ισχυρός- επεξεργαστής Snapdragon 821 και όχι ο νεότερος Snapdragon 835, που θα έχει το Samsung Galaxy S8.

    lg g6 teaser

    Ήδη προηγούμενα δημοσιεύματα έχουν αναφερθεί στο ότι η Samsung έχει “δεσμεύσει” τις πρώτες παρτίδες του Snapdragon 835 μόνο για το δικό της μοντέλο και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι καμία άλλη εταιρεία αυτή τη χρονική περίοδο δε θα κυκλοφορήσει συσκευή με αυτό τον επεξεργαστή. Κι αν αυτό έχει “θορυβήσει” φίλους της LG που θα ήθελαν να δουν το κορυφαίο chipset της Qualcomm στην επερχόμενη ναυαρχίδα της, κάποιοι σημειώνουν ότι η επιλογή της κυκλοφορίας του G6 με Snapdragon 821 αποτελεί πλεονέκτημα και “σοφή” κίνηση από τον κατασκευαστή.

    Η LG φαίνεται να μην περιμένει τη διάθεση του Snapdragon 835 κι αυτό γιατί η ενσωμάτωσή του στο νέο της μοντέλο θα το “καθυστερούσε” αρκετά. Ένα G6 με αυτό το chipset θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στην αγορά στα τέλη της άνοιξης και όχι νωρίτερα – ενδεχομένως ακόμη και στις αρχές του καλοκαιριού. Αντίθετα τώρα, το LG G6, το οποίο θα ανακοινωθεί στο MWC 2017 της Βαρκελώνης στα τέλη του μήνα που διανύουμε, υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει στην αγορά ακόμη και μέσα στο Μάρτιο. Έτσι θα προλάβει φυσικά την κυκλοφορία του S8 κι αυτό κάποιοι θεωρούν ότι θα δώσει “ώθηση” στην LG να παίξει χωρίς μεγάλο “ανταγωνισμό” στην αγορά για το πρώτο κρίσμο διάστημα, κάτι που θα καθορίσει και την πορεία του.

    LG G6Αν πάντως είστε από εκείνους που θα προτιμούσαν μεγαλύτερη αναμονή και …Snapdragon 835 και ελπίζατε ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, θα άλλαζε κάτι και η LG θα τον χρησιμοποιήσει, μία διαρροή από confidential slide της εταιρείας από τη CES 2017 αποδεικνύει ότι η χρήση του Snapdragon 821 είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη.

    Το ίδιο leak αναφέρεται στην οθόνη Full Vision 5,7 ιντσών του G6 για την οποία έχουμε ξαναδιαβάσει πληροφορίες, όπως επίσης και στην ύπαρξη οπίσθιου αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στη συσκευή αλλά και την αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

    Το LG G6 αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές της αγοράς smartphones το επόμενο διάστημα και περιμένουμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες γι’ αυτό σε μερικές μέρες από σήμερα στη Βαρκελώνη, όπου φυσικά θα βρίσκεται και το digitallife.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles