21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιος αγόρασε ένα σπίτι με Bitcoin και έγινε κατά 1,3 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερος!

    Αν και το Bitcoin έχει βρεθεί συχνά στο επίκεντρο ορισμένων πρόσφατων ιστοριών που αναφέρονται σε περιπτώσεις όπου πραγματικά ολόκληρες περιουσίες να έχουν χαθεί εξαιτίας του απρόβλεπτου χαρακτήρα του, ένας άνδρας από την Καλιφόρνια στάθηκε πολύ τυχερός στην αγορά ενός σπιτιού και όλα αυτά, χάρη στο γνωστό ψηφιακό νόμισμα. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Bloomberg Markets, ο Bitpay CCO, Sonny Singh, ανέφερε πως η μεταβλητότητα του νομίσματος βοήθησε τον εν λόγω αγοραστή να έχει κέρδος από την αγορά αυτή της τάξεως του 1,3 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής Bitcoin με αμερικανικά δολάρια.

    bitcoin

    Ο Singh και η εταιρεία του, πρόσφατα προσεγγίστηκε από έναν κατασκευαστή που δραστηριοποιείται στο χώρο του real estate και ο οποίος ανέφερε ότι υπήρχε ενδιαφερόμενος αγοραστής για ένα σπίτι, μόνο που ήθελε η συναλλαγή να γίνει με Bitcoin. Αφού διευθετήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες της συναλλαγής αυτής, οι δυο πλευρές κατέληξαν σε ένα τίμημα το οποίο εκείνη τη στιγμή είχε διαμορφωθεί στα 4 εκατομμύρια δολάρια περίπου.

    Και ενώ η αξία του Bitcoin ήταν 750 δολάρια στα πρώτα στάδια της συναλλαγής, μέχρι το τέλος της μεταφοράς η αξία του Bitcoin είχε ανέβει στα 1.000 δολάρια, δημιουργώντας έτσι κέρδος στο νέο ιδιοκτήτη ύψους άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίου, καθώς αγόρασε σπίτι κατά 25% φθηνότερα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles