17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιοι έχουν ήδη προπαραγγείλει το επόμενο iPhone

    To επόμενης γενιάς iPhone δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αυτό όμως δεν εμποδίζει πωλητές στη μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στην Κίνα, Taobao, να δέχονται ήδη προπαραγγελίες για τη συσκευή, χρησιμοποιώντας φωτογραφία-μακέτα, καθώς και υποτιθέμενα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

    Το νέο iPhone αναμένεται να ανακοινωθεί το φθινόπωρο, με την Apple να κρατάει κλασικά κλειστά τα χαρτιά της για το πώς ακριβώς θα είναι η συσκευή. Παρ’ όλα αυτά, οι πωλητές στο Taobao δέχονται ήδη προπαραγγελίες, ζητώντας σε πολλές περιπτώσεις προκαταβολή 130 ευρώ από όσους θέλουν να αποκτήσουν το νέο “έξυπνο” τηλέφωνο της Apple. Ένας, μάλιστα, με το όνομα “Dahai99888” έχει αρχίσει να δέχεται τις προπαραγγελίες ζητώντας το σύνολο του ποσού που θα κοστίζει η συσκευή το οποίο φτάνει τα 900 ευρώ.

    “Η ζήτηση είναι υψηλή. Χθες κάποιος αγόρασε δύο τηλέφωνα. Συνολικά έχουμε περίπου δύο ντουζίνες προπαραγγελιών” αναφέρει ένας πωλητής στο Taobao που χρησιμοποιεί το nickname Xiaoyu. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στο Alibaba.com πωλούνται ακόμη και θήκες για τη συσκευή, πριν καλά-καλά επιβεβαιωθούν οι διαστάσεις της.

    Κάποιοι βιάζονται υπερβολικά να αποκτήσουν το νέο iPhone (αλήθεια, θα λέγεται iPhone 5 ή όχι;) και το επόμενο βήμα είναι να ακούσουμε για κάποιον που έχει σταθεί ήδη στην ουρά για να το αποκτήσει. Μην αποκλείετε τίποτα…

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles