16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιος έχει κάνει ήδη unboxing στο νέο iPad… Το site από το Βιετνάμ που συζητάνε όλοι σήμερα

    Το νέο iPad που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα την Παρασκευή, παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι κάποιος τυχερός το έχει ήδη στην κατοχή του.


    Μία ιστοσελίδα στο μακρινό… Βιετνάμ (ιδού και το link της αν θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου σε άψογα βιετναμέζικα ή μέσω… Google Translate), δημοσίευσε, για πρώτη φορά, φωτογραφίες και video από τη νέα ταμπλέτα της Apple – εξαιρώντας φυσικά τα reviews που έκαναν τα μεγάλα τεχνολογικά sites που βρέθηκαν στην παρουσίαση της.

    Πέρα όμως από το unboxing, το site πραγματοποίησε και κάποια benchmarks στη συσκευή, χρησιμοποιώντας το λογισμικό Geekbench της Primate Labs, με το νέο iPad να σκοράρει 756. Όπως αναφέρει το MacRumors, πρόκειται για μία επίδοση πολύ κοντά σ’ αυτήν που είχε πετύχει το iPad 2 (751), ωστόσο η δοκιμή δεν αξιολογεί τις επιδόσεις στον τομέα των γραφικών, όπου φαίνεται ότι το νέο μοντέλο ξεπερνάει κατά πολύ τις δυνατότητες του παλιού.

    Αξιοσημείωτο είναι ακόμη το γεγονός ότι το test επιβεβαίωσε το ότι η συσκευή διαθέτει 1GB μνήμης RAM, κάτι που ακουγόταν έτσι και αλλιώς, παρ’ όλα αυτά δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα από την Apple.

    Δείτε το video (σε άψογα βιετναμέζικα πάντα)

    Πηγή: CNET

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles