21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κάποιος περιμένει ήδη στην ουρά για τα iPhone X και iPhone 8 / 8 Plus…

    Η Apple ετοιμάζει το event ανακοίνωσης των νέων iPhone (iPhone 8 & iPhone 8 Plus, αλλά και το “επετειακό” iPhone X) για σήμερα το βράδυ στις 20:00 ώρα Ελλάδoς, όμως κάποιοι βιάζονται πολύ να αποκτήσουν τις συσκευές. Μπορεί οι πληροφορίες να μιλούν για διάθεση στις 22 Σεπτεμβρίου, όμως στο Σίδνεϊ κάποιοι ήδη έχουν κάνει “τα κουμάντα τους” και έχουν “κατασκηνώσει” μπροστά σε ένα Apple Store. Το σχετικό θέμα του δικτύου CNBC αποκαλύπτει το γεγονός με τη φωτογραφία να ανεβαίνει στο twitter από τον Αυστραλό δημοσιογράφο Luke Hopewell και να δείχνει ένα άτομο σε μία καρέκλα με ένα MacBook.

    iphone-x-line

    Tο iPhone 8 και το iPhone 8 Plus θα κυκλοφορήσουν, όπως προαναφέραμε, στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ το iPhone X θα μπορούσε να απέχει ακόμη περισσότερο από την κυκλοφορία, αν υπάρχουν ζητήματα με την παραγωγή του.

    Παρόλο που η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τα τρία νέα iPhone, υπάρχουν πολλά που ήδη γνωρίζουμε γι’ αυτά. Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus θα διαθέτουν νέο σχεδιασμό από γυαλί με υποστήριξη από χαρακτηριστικά όπως η ασύρματη φόρτιση, ενώ το iPhone X θα είναι ριζικά ανανεωμένο με νέο σχεδιασμό χωρίς πλαίσιο, Face ID και πολλά άλλα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles