15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Καταγράψτε τα πάντα πανεύκολα με το στυλό-κάμερα!

    Όλοι έχουμε μια κάμερα στο κινητό μας σήμερα, όμως συχνά τα χέρια μας δεν είναι ελεύθερα ή είμαστε εν κινήσει και δε μπορούμε εύκολα να κάνουμε λήψη βίντεο με αυτό. Ούτε μπορούμε, φυσικά, να κυκλοφορούμε με μια… GoPro δεμένη πάνω μας! Έτσι, για τις περιπτώσεις αυτές που θέλετε εύκολη και διακριτική λήψη βίντεο χωρίς να χρησιμοποιείτε καν τα χέρια σας, η SmartKit Electronics έχει τη λύση!

    IMG_3210

    Το έξυπνο στυλό των φωτογραφιών, εκτός από το να… γράφει, ενσωματώμενη μια υψηλής ποιότητας κάμερα στο εμπρός μέρος του, η οποία είναι ταυτόχρονα και μη ορατή από απόσταση! Ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού στο πίσω μέρος του στυλό και ξεκινά την εγγραφή βίντεο, ανάλυσης έως και 1280×960 pixels, δηλαδή υψηλότερης από αρκετά smartphones!

    IMG_3215

    IMG_3218

    Παράλληλα, διαθέτει δύο μικρόφωνα στη αντίθετη πλευρά ώστε να κάνει και εξαιρετική λήψη ήχου μαζί με την εικόνα, για ηχογραφήσεις… τέλειο για συνεντεύξεις και όχι μόνο! Ξεβιδώνοντας το στυλό αποκαλύπτεται η mini-USB θύρα του (το καλώδιο παρέχεται στη συσκευασία) και η υποδοχή της microSD κάρτας στην οποία αποθηκεύονται τα βίντεο. Η ενσωματωμένη μπαταρία, τέλος, εξασφαλίζει την πολύωρη λειτουργία της συσκευής, η οποία κοστίζει… 10 φορές λιγότερο ακόμη και από τη φθηνότερη κάμερα!

    IMG_3206

    Θα το βρείτε στο www.smartkit.gr.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles