22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Καταιγισμός από νέους τίτλους στη παρουσίαση της Square Enix (όλα τα trailers)!

    H Square Enix είναι φυσικά ένας publisher που έχει στο «οπλοστάσιο» του μια σειρά από αρκετά ενδιαφέροντες τίτλους, οι οποίοι αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες για PC, κονσόλες και mobile συσκευές.

    Ξεκινώντας με το Life is Strange: True Colors, το οποίο αποτελεί το sequel του πετυχημένου Life is Strange 2, οι παίκτες θα αναλάβουν το ρόλο της Alex Chen, μια νεαρή κοπέλα, η οποία έχει την psychic υπερδύναμη της Empathy, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να χαλιναγωγεί τα δυνατά συναισθήματα των ανθρώπων που την περιβάλουν, βλέποντας πολύχρωμες αύρες γύρω τους. To True Colors είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 10 Σεπτεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia.

    Το δεύτερο μεγάλο release που είδαμε αφορούσε στο Forspoken ή μάλλον καλύτερα το Project Athia, όπως το γνωρίσαμε από την παρουσίαση των games της Sony. Το εν λόγω PS5 exclusive αναπτύσσεται από την Luminous Productions και στο επίκεντρο του βρίσκεται η ηρωίδα Frey Holland, μια νεαρή γυναίκα, η οποία καλείται να τιθασεύσει τις μαγικές δυνάμεις για να επιβιώσει στη γη της Athia. Το release του τοποθετείται κάποια στιγμή μέσα στο 2022 και εσείς δεν έχετε παρά να το απολαύσετε στο εντυπωσιακό trailer που ακολουθεί…

    Από την παρουσίαση της Square Enix δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Outriders, το οποίο μάλιστα είναι κι εκείνο που θα κυκλοφορήσει πιο σύντομα (1/4 για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox  Series X/S). To Outriders πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο RPG Shooter προοπτικής τρίτου προσώπου, με έντονο το στοιχείο του Co-Op, το οποίο ταξιδεύει τους gamers στον πλανήτη Enoch. Φέρνοντας μια PvP και PvE εμπειρία, το Outriders δείχνει ήδη πολύ δυνατό, όπως μπορείτε να παρακολουθήσετε και στα trailer που ακολουθούν:

    Πάμε τώρα και σε κάτι πιο… εναλλακτικό με indie αποχρώσεις, καθώς το Balan Wonderworld πρόκειται για ένα old-school 3D action platformer από τα… παλιά που είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των fans του είδους. Το Balan Wonderworld δείχνει παραμυθένιο και θα είναι από τις 26/3/2021 διαθέσιμο στις κονσόλες και σε PC.

    Άλλες ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της παρουσίασης της Square Enix είχαν να κάνουν με το next-gen trailer για το DLC του Marvel’s Avengers, Operation Hawkeye – Future Imperfect, η ανακοίνωση της συλλογής Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy, η οποία περιλαμβάνει τα Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider (2015) και Shadow of the Tomb Raider (2018), όπως επίσης και τα Just Cause: Mobile και Space Invaders AR. Τέλος, η παρουσίαση της Square Enix είχε και Agent 47, καθώς ανακοινώθηκε το Hitman Sniper Assassin για mobile συσκευές. Δεν σας κρύβουμε ότι με τόσο μεγάλο καταιγισμό από τίτλους η Square Enix μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά!

    https://youtu.be/_tdkmyAE4ns

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles