13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Καταιγιστική δράση και τρελός πανικός στο νέο trailer του Pacific Rim: Uprising!

    Γιγαντιαία ρομπότ σε μάχες μέχρι τελικής πτώσεως ενάντια σε τεραστίων διαστάσεων τέρατα; Αυτό είναι το (σούπερ cool) κεντρικό concept του κόσμου του Pacific Rim, του sci-fi έπους του Guillermo del Toro που έκανε την εμφάνιση του στις σκοτεινές αίθουσες του κινηματογράφου και κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό. Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του πρώτου μέρους, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα κυκλοφορούσε ένα sequel, για αυτό και σίγουρα όλοι οι fans των Jaegers και Kaijus έχουν σημειώσει την 22η Μαρτίου που θα κυκλοφορήσει το νέο Pacific Rim.

    Pacific-Rim-Uprising-Rise-Up-Poster

    Tα γεγονότα του Uprising διαδραματίζονται 10 χρόνια μετά τη νίκη της ανθρωπότητας ενάντια στα εξωγήινα τέρατα, όπου μία νέα γενιά πιλότων-χειριστών, με επικεφαλής τον γιο του Stacker Pentecost (τον υποδύεται ο John Boyega) επιχειρεί να προστατεύσει και πάλι την ανθρωπότητα από την καταστροφική μανία των Kaijus. Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία πρώτη ματιά στους πρωταγωνιστές του νέου Pacific Rim, όμως τώρα στο τελευταίο trailer η έμφαση δίνεται περισσότερο στην εκπληκτική δράση! Μάλιστα, οι μάχες μέσα στο αστικό περιβάλλον ανάμεσα στα Kaiju και στα ρομπότ – Jaegers είναι ότι πιο επικό είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μπορεί το trailer να είναι μόλις δύο λεπτά, όμως δεν σας κρύβουμε ότι μας έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη! Πατήστε το play και απολαύστε…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles