18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Καταγγελία για προσπάθεια συγκάλυψης απάτης που «έστησε» επιχειρηματική σύμβουλος στην Cyta: Προωθούσε… μόνο τα πανάκριβα smartphones!

    cyta

    Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας που αναφέρονται σε προσπάθεια συγκάλυψης απάτης που «έστησε» επιχειρηματική σύμβουλος στην Cyta. Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που σημειωτέων κοινοποιήθηκε προς τον Γενικό Εισαγγελέα και στους βουλευτές της Επιτροπής Ελέγχου, κατονομάζεται επιχειρηματική σύμβουλος του Οργανισμού, η οποία πλαστογραφούσε την υπογραφή του προϊστάμενου της και «εξασφάλιζε» ακριβές συσκευές κινητών τηλεφώνων (smartphones και tablets) με το πρόσχημα ότι θα τις παραχωρούσε σε μεγάλες εταιρείες.

    Στην συνέχεια εν αγνοία των εταιρειών χρέωνε ανυποψίαστους πελάτες, και πουλούσε τα ακριβά κινητά για δικό της όφελος. Το παράδοξο στην όλη υπόθεση, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι ότι η συγκεκριμένη υπάλληλος, ενώ αρχικά τέθηκε σε διαθεσιμότητα και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στην συνέχεια όλως αιφνιδίως, έγιναν προσπάθειες «διευθέτησης» της υπόθεσης – με στόχο να επιστρέψει η υπάλληλος τα χρήματα – και η Cyta με την σειρά της να καταθέτει στην Αστυνομία ότι δεν θα είχε πλέον κανένα παράπονο για την υπόθεση που η ιδία κατήγγειλε.

    Η δράση της συγκεκριμένης υπαλλήλου φαίνεται να ξεκίνησε από το 2009 και το ποσόν που υπεξαιρέθηκε εκτιμάται ότι ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles