24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Καταργούνται τα πραγματικά όπλα στις ταινίες του Ντουέιν Τζόνσον

    Όλος ο πλανήτης σοκαρίστηκε από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, όπου μια νέα γυναίκα έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ενός ατυχήματος. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός με το προσωνύμιο “The Rock”, δεσμεύτηκε να μην χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά όπλα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στις ταινίες του, μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς που πυροβόλησε κατά λάθος ο πρωταγωνιστής  Άλεκ Μπάλντουιν.

    Έκκληση για τη θέσπιση νέων μέτρων ασφαλείας

    Ο ηθοποιός δήλωσε «συντετριμμένος» από την είδηση του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας, με την τραγωδία αυτή να τον οδηγεί στο να επαναξιολογήσει τη χρήση των πυροβόλων όπλων στα γυρίσματα των ταινιών, που αναλαμβάνει η εταιρεία παραγωγής του Seven Bucks Productions. Ο ίδιος ανέφερε:

    «Μια ζωή χάθηκε. Δεν μπορώ να μιλάω παρά μόνο για εμένα τον ίδιο, όμως μπορώ να σας πω, αδιαμφισβήτητα, ότι σε όλες τις ταινίες στις οποίες θα εργαστούμε με τη Seven Bucks Productions – δεν έχει σημασία αν θα είναι ταινία ή τηλεοπτική σειρά ή σε οτιδήποτε άλλο αναλάβουμε την παραγωγή, δεν θα χρησιμοποιούμε πλέον καθόλου αληθινά όπλα», είπε ο The Rock. Η εταιρεία παραγωγής θα χρησιμοποιεί πλέον πλαστικά όπλα και τα ειδικά εφέ που θα χρειάζονται θα προστίθενται στη διαδικασία post-production.

    «Δεν ανησυχούμε για το κόστος», πρόσθεσε ο Τζόνσον.

    Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να απευθύνει έκκληση για τη θέσπιση νέων μέτρων ασφαλείας στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

    Διαβάστε επίσης: Πραγματικές σφαίρες στο όπλο του Άλεκ Μπόλντουιν! Συντετριμμένος ο δημοφιλής ηθοποιός (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles