17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κατασκευάζοντας ένα ρομπότ με την όψη της… Scarlett Johansson!

    O Ricky Ma, ένας product and graphic designer από το Hong Kong, πέρασε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κατασκευάζοντας μία… σταρ του Hollywood σε μορφή ρομπότ. Και κάπως έτσι “γεννήθηκε” το ρομπότ Mark 1, μία prototype πρόταση κόστους πάνω από 50.000 δολάρια, που, αν και ο ίδιος δεν το αποκαλύπτει, με μία κοντινή ματιά αντιλαμβανόμαστε ότι μοιάζει υπερβολικά στη… Scarlett Johansson.

    building-a-humanoid-hollywood-star

    Η Scarlett (εεε… Mark 1) διαθέτει 3D printed σκελετό που υποστηρίζει τα διάφορα ηλεκτρονικά και μηχανικά μέρη, ενώ τα πάντα καλύπτονται από ένα εύπλαστο περίβλημα από σιλικόνη που δίνει την όψη που βλέπετε.

    sj-robot2

    Το ρομπότ μπορεί να πει μόνο μερικές προκαθορισμένες φράσεις και να κάνει κάποιες κινήσεις, ακόμη κι έτσι βέβαια είναι εντυπωσιακό…

    mark1

    Τώρα ο 42χρονος Ma θέλει να πουλήσει το πρωτότυπο αυτό ρομπότ σε έναν επενδυτή, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει περισσότερα και καλύτερα. Λέει ότι το παιδικό του όνειρο ήταν να κατασκευάζει ρομπότ σε μέγεθος και όψη ανθρώπου και μπορεί σε κάποιους η δημιουργία του να φανεται creepy αυτός ωστόσο θέλει να συνεχίσει να εργάζεται πάνω σε αυτή την ιδέα, αλλά και να γράψει ένα σχετικό βιβλίο.

    sj-robot

    Η Scarlett Johansson αλήθεια τι λέει για όλα αυτά;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles