15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κατεβάσαμε το G App, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από το ΓΕΡΜΑΝΟ, στο smartphone μας

    Αγαπάς την τεχνολογία; Τι καλύτερο από το να …επιβραβεύεσαι γι’ αυτό! Το διαπιστώσαμε κατεβάζοντας στο smartphone μας το G Αpp, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης από το ΓΕΡΜΑΝΟ, που σου επιτρέπει να κερδίζεις περισσότερα από τις αγορές σου στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο eshop www.germanos.gr. Και φυσικά σου προσφέρει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, απλά με ένα download.

    Είναι κάτι που μας κάνει να χαιρόμαστε από μικροί. Ένα μπράβο, μία επιβράβευση, ένα δώρο. Είναι κάτι που μας φέρνει αυθόρμητα χαμόγελα. Έτσι είναι λογικό να αγαπάμε να πραγματοποιούμε εγγραφή σε προγράμματα επιβράβευσης εταιρειών, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ με το νέο πρόγραμμα G Αpp και τη συμβατή εφαρμογή του προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Εμείς κάναμε download, κατέβασέ το κι εσύ στο smartphone ή το tablet σου και θα δεις ότι δύσκολα περίμενες περισσότερα!

     

    G App: Είναι τόσο απλό όσο ένα download!

    Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο Google Play ή το App Store και να κατεβάσεις το G Αpp (by ΓΕΡΜΑΝΟΣ). Με το που ανοίξεις την εφαρμογή, με μερικά απλά βήματα θα μπορέσεις να ανακαλύψεις τον κόσμο προνομίων και προσφορών που σου προσφέρει.

    Αφού διαβάσεις τους όρους χρήσης και ό,τι αφορά την προστασία των δεδομένων σου, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα σε καλωσορίσει “στην καρδιά της τεχνολογίας”. Κατόπιν, θα σου δώσει κάποια tips για το πρόγραμμα και τι μπορείς να κερδίσεις απ’ αυτό.

    Όπως θα διαπιστώσεις, στο πρόγραμμα επιβράβευσης G Αpp κερδίζεις πόντους με κάθε αγορά σου και συγκεκριμένα για κάθε ευρώ αγοράς κερδίζεις 5 πόντους.

    Έχεις βέβαια πολλές περισσότερες επιλογές, καθώς μπορείς να μάθεις νέα τεχνολογίας, να πάρεις μέρος σε κληρώσεις και διαγωνισμούς με super δώρα τεχνολογίας, να ξεφυλλίσεις το τελευταίο φυλλάδιο προσφορών του ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και να μοιραστείς το G App με φίλους σου ώστε να κερδίσεις επιπλέον πόντους.

    G App: Ανακαλύπτοντας βήμα-βήμα τα πάντα

    Μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό και εύχρηστο interface η εφαρμογή θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα πάντα.

    – Φυσικά, πρέπει να κάνεις εγγραφή στην υπηρεσία με το email ή τον αριθμό του κινητού σου. Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φροντίζει ώστε η επικοινωνία μαζί σου να είναι μόνο η απαραίτητη, δίνοντάς σου τη δυνατότητα μάλιστα να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς πανεύκολα το πότε θα επικοινωνεί μαζί σου για προσφορές, διαγωνισμούς κ.λπ.

    – Με το που γίνεις μέλος, θα σου κάνει δώρο κάποιους πόντους για τη …γνωριμία. Θα χαρείς να μάθεις πως κάθε κίνηση στο G Αpp επιβραβεύεται με πόντους: η εγγραφή στην εφαρμογή, οι εβδομαδιαίες συνδέσεις (login) σου, οι κοινοποιήσεις στα social media ακόμη και η πρόσκληση σε άλλα άτομα να κατεβάσουν το app.

    – Στη συνέχεια, θα σου κάνει κάποιες ερωτήσεις, ώστε να μπορέσει μάλιστα να “καταλάβει” καλύτερα τις προτιμήσεις σου, όπως ποια προϊόντα σε ενδιαφέρουν (smartphones, smart home, tablets, gaming κ.ο.κ) ή τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου (συναυλίες, ταινίες, video games κ.ά.).

    – Κατόπιν, έχεις όλο το χρόνο να εξερευνήσεις το G Αpp και όλα αυτά που σου προσφέρει. Προσφορές, διαγωνισμοί και νέα, όλα είναι μπροστά σου με ένα κλικ. Μπορείς να ενημερώνεσαι για τις αποκλειστικές προσφορές της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου. Επιπλέον, η εφαρμογή σου προτείνει σχετικά προϊόντα, με την αγορά των οποίων κερδίζεις extra πόντους για εξαργύρωση.

    – Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε διαγωνισμούς με δώρα τεχνολογίας και όχι μόνο, αποκλειστικά μέσω του G Αpp.

    – Φυσικά, μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή τους διαθέσιμους πόντους σου, αλλά και πότε έχεις φτάσεις στους πόντους ώστε να κερδίσεις κουπόνια (5€, 10€, 20€, 50€) για τις επόμενες αγορές σου ή για να κερδίσεις κάποιο από τα δώρα του G Αpp, όπως δωροεπιταγές στα TGI Fridays, L’artigiano, Yolenis, Notos.gr, στο Parkaround, εισιτήρια στο «Μουσείο Ψευδαισθήσεων» (Museum of Illusions Athens) κ.ά.

    – Επιπλέον, μέσα από το G Αpp μπορείς να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή, τις συναλλαγές σου από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή το www.germanos.gr.

    – Ακόμη μπορείς να παίξεις παιχνίδια, κερδίζοντας επιπλέον πόντους, και να ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.

    Και τα καλύτερα νέα είναι ότι, όπως μάθαμε, το G Αpp θα ανανεώνεται διαρκώς με νέα χαρακτηριστικά και περιεχόμενο, τα οποία θα βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία σου και αυτά που κερδίζεις.

    Εμείς ζούμε την εμπειρία του G Αpp καθημερινά και ήδη ανυπομονούμε για τις επόμενες αγορές που θα μας φέρουν πιο κοντά σε νέα προνόμια και προσφορές. Και επειδή η καλή εφαρμογή κάνει τους καλούς φίλους,  δεν έχεις παρά να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή G Αpp στο κινητό ή το tablet σου (Android ή iOS) και να μπεις για τα καλά “στην καρδιά της τεχνολογίας”.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles