20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Κατεβάστε δωρεάν το Prince of Persia: The Sands of Time!

    Η Ubisoft με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων που βρίσκεται στο προσκήνιο του gaming αποφάσισε να γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή «επέτειο» μαζί με τους gamers, ανακοινώνοντας τη πρόθεση της να αρχίσει τη διάθεση μία σειράς δωρεάν τίτλων κάθε μήνα. Το πρώτο full game που θα διαθέσει δωρεάν η Ubisoft είναι το ιστορικό Prince of Persia: The Sands of Time, ένα game που όταν κυκλοφόρησε το 2003 για PlayStation, Xbox, GameCube και PC, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους fans του «πρίγκιπα», αποτελώντας ένα από τα πιο top games της εποχής του.

    Prince of Persia Sands of Time 2

    Στο Prince of Persia: Sands of Time, το main concept του παιχνιδιού εμφανίζει τον ήρωα να χρησιμοποιεί το Dagger of Time, ένα αρχαίο artifact που του δίνει τον έλεγχο του χρόνου! Με έντονο το platform στοιχείο και πάρα πολλές εντυπωσιακές action σκηνές, το Sands of Time αποτέλεσε ένα από τα πιο άρτια τεχνικά games της δημοφιλούς σειράς. To παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε PC και για να το κατεβάσετε θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο UPlay (εάν δεν έχετε κάποιο account θα πρέπει να τον δημιουργήσετε). Μπορεί να είναι λίγο παλιό, αλλά είναι «free» οπότε σίγουρα θα βρει μία θέση στην gaming βιβλιοθήκη σας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles