11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στην GCC Hellas αναλαμβάνει ο Βασίλης Αυζώτης

    Tην πρόσληψη του Βασίλη Αυζώτη στη θέση του Γενικού Διευθυντή ανακοίνωσε σήμερα η GCC. Ο κ. Αυζώτης εντάσσεται στο δυναμικό της GCC έχοντας στο ενεργητικό του πολυετή πείρα (πέραν των 30 χρόνων) στο χώρο της πληροφορικής. Σημαντικότεροι σταθμοί στην πορεία του υπήρξαν η Microsoft Ελλάς (1993) και η μακροχρόνια σταδιοδρομία του στην HP Hellas (1998), όπου ανέλαβε με επιτυχία σημαντικές θέσεις ευθύνης, όπως Product Manager, IPG General Manager, PPS MEMA Region Business Planning Director & Chief of Staff, PPS General Manager Greece & Cyprus και Managing Director Greece & Cyprus.

    Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο κ Αυζώτης θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και διαχείριση του δικτύου συνεργατών της εταιρείας και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Ελληνική αγορά και την ευρύτερη περιοχή. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της GCC και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

    Η GCC Hellas δραστηριοποιείται ως Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας. Συνεργάζεται με αξιόπιστους προμηθευτές όπως η Fortinet, TrendMicro, Arista, Infrascale, SuperMicro, Asustor και Spectrum (MSSP).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles