13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Καθηλωτική εμπειρία θέασης από το νέο Ultra HD 4K monitor της LG με στερεοφωνικά ηχεία

    Η LG παρουσιάζει το νέο monitor 32UK550-B Ultra HD 4K ανάλυσης, που ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά και τη μοναδική τεχνολογία Radeon FreeSync, για μια ανεπανάληπτη gaming εμπειρία. Η LG δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απόδοση και τον σχεδιασμό των monitors και το συγκεκριμένο μοντέλο πληροί υψηλές προδιαγραφές ποιότητας.
    dci-p3_0

    Το νέο monitor της LG με ανάλυση 3840×2160 προσφέρει απαράμιλλη ευκρίνεια και εξαιρετική λεπτομέρεια, χάρη στο ευρύ χρωματικό φάσμα DCI-P3 95%, που επιτρέπει την απεικόνιση περιεχομένου με τη μέγιστη λεπτομέρεια και ζωντάνια χρωμάτων, ενώ μπορεί να προβάλλει περιεχόμενο ανάλυσης 4K σε εγγενή ανάλυση. Επιπλέον, με τα βαθμονομημένα χρώματα, επιτυγχάνεται ακριβής χρωματική απεικόνιση στην οθόνη, αποτρέποντας τις σταδιακές αλλαγές.

    Tο 31,5 ιντσών gaming monitor ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία, με αποτέλεσμα οι gamers να κατακλύζονται από τον ήχο και να βιώνουν ακόμη πιο έντονα τα παιχνίδια δράσης. Συνδυαστικά με την τεχνολογία Radeon FreeSync, που εξαλείφει τις αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα στην οθόνη, οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα περισσότερο τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών σε κονσόλες και PC, ενώ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μία από τις λειτουργίες Gamer, FPS, ή RTS για κάθε είδος παιχνιδιού.

    ultra_hd_4k_32uk550-b_monitor_1_0

    Επιπροσθέτως, διαθέτοντας τη λειτουργία Dynamic Action Sync, η οποία μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση και με τη λειτουργία Black Stabilizer, που βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές, να είναι ακόμα πιο εύστοχοι.

    ultra_hd_4k_32uk550-b_monitor_2_0

    Μεταξύ των χαρακτηριστικών του συγκεκριμένου monitor, είναι και το OnScreen Control, που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν τις επιλογές της οθόνης, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε ένα ευκολότερο περιβάλλον χρήσης. Τέλος, η κυρτή βάση Edge-ArcLine, καθιστά δυνατή την αλλαγή της κλίσης, του ύψους και της γωνίας της οθόνης για μια πιο άνετη εμπειρία θέασης.

    radeon_freesynctm_0

    Το Ultra HD 4K 32UK550-B monitor, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζεται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles