15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Καθησυχαστικές οι νέες πληροφορίες για το νέο Xbox

    Επανερχόμαστε λοιπόν για άλλη μια φορά με καινούριες φήμες για το νέο Xbox! Μέχρι τώρα σου έχουμε πει πως θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο ίντερνετ, αλλά και για τις τιμές, την ημερομηνία αποκάλυψης και μια δεύτερη οικονομικότερη κονσόλα που θα μας βρει μαζί με το νέο Xbox.

    Καταρχήν ας ξεκινήσουμε από αυτά που μας «καίνε» περισσότερο. Το νέο Xbox ή Durango ή Xbox 720 (όπως θες πες το :P), όπως διαβάζουμε στο gameslifeΔΕΝ θα χρειάζεται να είναι μόνιμα συνδεδεμένο στο ίντερνετ για να παίξει τα παιχνίδια offline, όπως διαβάζουμε στο CVG. Επίσης, με ένα πρόσθετο περιφερειακό η κονσόλα θα μπορεί να παίζει τα παιχνίδια του Xbox 360. Η τιμή του Xbox 720 θα ανταγωνίζεται αυτή του PS4.

    xbox-720

    Το «φθηνό» Xbox 360, που σου λέγαμε, θα λέγεται Xbox Mini (όπως διαβάζουμε στοVGLeaks), και φημολογείται πως δεν θα παίρνει δισκάκια, αλλά τα παιχνίδια θα τα αγοράζεις και θα τα κατεβάζεις από το Xbox LIVE (ή αυτά που έχεις ήδη αγορασμένα). Αυτό ναι, θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο ίντερνετ (λογικό μας φαίνεται)!

    Επίσης, το Kinect 2.0 είναι η εξελιγμένη έκδοση του γνωστού περιφερειακου, ενώ το The Verge λέει πως θα μπορεί να εντοπίσει την κίνηση των ματιών σου! :Ο

    Φυσικά και όλα αυτά μπορεί να αποτελούν πάλι μόνο φήμες, κάτι που θα μάθουμε στις 21 Μαΐου, όπου μάλλον θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Microsoft το νέο Xbox.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles