18.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Καθυστερεί η ταινία του World of Warcraft

    Η αλήθεια είναι πως η ταινία του World of Warcraft είναι απ’ τα φιλμάκια που περιμένουμε πώς και πώς. Φροντίζουμε εξ’ άλλου να σε ενημερώνουμε για οτιδήποτε καινούριο υποπίπτει στην αντίληψή μας για δαύτη. Ε, τα νέα που σου ‘χω σήμερα δεν είναι και τόσο καλά… Όπως έγινε γνωστό, η ταινία η οποία θα αποτελέσει συμπαραγωγή των Universal και Legendary Pictures, προβλέπεται να βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων το 2016.

    wacraft-film-blizzard

    Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Blizzard εκπλήσσοντας τους πάντες ανακοίνωνε μέχρι και… ημερομηνία πρεμιέρας, όμως φαίνεται πως η κατάσταση δεν είναι απολύτως υπό έλεγχο. Το Variety πλέον δίνει ως ημερομηνία πρώτης προβολής της ταινίας την 11η Μαρτίου του 2016 και οι πρώτες φήμες θέλουν την αλλαγή αυτή να οφείλεται στην πρεμιέρα του Star Wars: Episode VII που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Δεκεμβρίου του 2015 –τώρα, όπου να ‘ναι.

    Σημείωσε ότι, όπως διαβάζουμε στο Polygon, η ταινία του World of Warcraft θα δίνει έμφαση τόσο στην πλευρά των ανθρώπων, όσο και σε αυτή των ορκ καθώς θα διηγείται την ιστορία δύο ηρώων, του Lothar και του Durotan. «Ο στόχος μας είναι να εξερευνήσουμε τις ρίζες του Warcraft, να μάθουμε τι είναι και πώς προέκυψε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Ντάνκαν Τζόουνς λίγες εβδομάδες πριν, στη BlizzCon 2013.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles