18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Καθυστερούν και στην Κύπρο, οι παραδόσεις του νέου Galaxy Note 7 λόγω εκτεταμένου ελέγχου ποιότητας της συσκευής!

    galaxy-note7

    Λίγο παραπάνω θα χρειασθεί να περιμένουν οι κύπριοι φανατικοί φίλοι των mobile τεχνολογιών για την παραλαβή του νέου Galaxy Note 7, τόσο αυτοί που έκαναν προπαραγγελίες, όσο και εκείνοι που σκοπεύουν να το προμηθευτούν από τα ράφια κυπριακών  καταστημάτων. Και αυτό γιατί, όπως ανακοίνωσε η Samsung η αποστολή των συσκευών, θα καθυστερήσει λόγω περεταίρω ελέγχων στην ποιότητα του προϊόντος.

    Οι Κορεάτες πάντως δεν διευκρίνισαν σε ποια σημεία ακριβώς απαιτείται επιπλέον έλεγχος, αν και μπορούμε να υποθέσουμε ότι σχετίζεται με τη μπαταρία της συσκευής, αν λάβουμε υπ’όψη τα περιστατικά που έχουν αναφερθεί από ορισμένους χρήστες.

    Καθώς η εταιρεία ποντάρει πολλά στο επαγγελματικό phablet Note 7, ενδέχεται να δεχτεί πλήγμα στις πωλήσεις, αν δεν ικανοποιήσει τη ζήτηση για το νέο μοντέλο, σύντομα. Επιπρόσθετα, τα πράγματα θα γίνουν ακόμα  δύσκολοτερα, αφού πλησιάζει και η ημερομηνία έναρξης της διάθεσης από την Apple του νέου iPhone 7, το οποίο όπως ανακοίνωσε η αμερικάνικη εταιρεία θα είναι διαθέσιμο στις 7 Σεπτεμβρίου. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι συσκευές Galaxy Note 7 έφτασαν στην Κύπρο αλλά αναμένεται το «πράσινο φως» από την Samsung για να αρχίσουν οι παραδόσεις.

    Να σημειωθεί επίσης ότι μετά την ανακοίνωση της Samsung ότι πρόκειται να καθυστερήσει την κυκλοφορία του τελευταίου πολυαναμενόμενου smartphone της, η Samsung κατέγραψε πτώση στις μετοχές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles