13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Καθυστερεί η κυκλοφορία του Star Wars Jedi: Survivor

    H Electronic Arts και η Respawn Entertainment, που ανέπτυξε το Star Wars Jedi: Fallen Order, ενημέρωσαν το κοινό τις τελευταίες ώρες ότι το sequel, Star Wars Jedi: Survivor, θα καθυστερήσει λίγο να κυκλοφορήσει, καθώς παίρνει αναβολή για τις 28 Απριλίου. Η συνέχεια της περιπέτειας του Cal Kestis ήταν προγραμματισμένο να φτάσει σε PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X στις 17 Μαρτίου. Οι fans όμως θα πρέπει να κάνουν υπομονή 6 περίπου εβδομάδες ακόμα.

    «Εδώ και 3 χρόνια, η ομάδα Jedi της Respawn έδωσε την ψυχή της στην ανάπτυξη του Star Wars Jedi: Survivor και με περηφάνεια ανακοινώνουμε ότι το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis έχει ολοκληρωθεί ως προς το περιεχόμενο», αναφέρει ο game director Stig Asmussen και η ομάδα του Star Wars Jedi.

    «Τώρα επικεντρωνόμαστε στο τελικό στάδιο, στην αντιμετώπιση των bugs και στην εμπειρία παιχνιδιού», συμπληρώνουν. Προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή ποιότητα και η εμπειρία που οι fans αξίζουν, η Respawn δίνει στην ομάδα το χρόνο που χρειάζεται, αλλάζοντας κατά 6 εβδομάδες το πρόγραμμα. Το επόμενο ταξίδι του Kestis στο γαλαξία του Star Wars τοποθετείται 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallen Order, με τον ήρωα ακόμα να καταδιώκεται από την Αυτοκρατορία ως ο τελευταίος εναπομείνας Jedi.

    Διαβάστε επίσης:

    Δύο νέα παιχνίδια Far Cry αναπτύσσει η Ubisoft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles